Rydning af plejehjem, ældrebolig eller plejecenter

Vurdering, køb, tømning og rydning af plejehjem, ældrebolig og plejecenter er noget som Antika ofte gør. Antika holder til på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland, men dødsboer vurderes, købes, tømmes og ryddes på plejehjem, ældrebolig og plejecenter på hele Sjælland.

Meget ofte kan der være et tidsmæssigt pres fra administration disse steder i forhold til at få boligen tømt, således at der kan flytte nye beboere ind. Hvis du ringer til mig på 2617 9663 / 3888 9663, vil jeg meget ofte kunne komme ud og give et tilbud på køb og rydning af dødsboet, enten samme dag eller en dag hvor det passer dig. Jeg svarer mandag til søndag kl 7 – 22.

Det er naturligvis gratis og 100% uforpligtende at få tilbud om rydning af plejehjem. Gennemgangen af indboet tager ca. 30 min., og de pårørende behøver naturligvis ikke at rydde op eller tage ting ud af skabe inden gennemgangen.

Hvis de pårørende ikke lige har fået fjernet de effekter, som de ønsker at beholde, kan jeg sagtens både give tilbud og rydde de øvrige effekter. Effekterne, som de pårørende ønsker at beholde, vil typisk blive samlet i et hjørne og mærket med sedler, og jeg vil skrive ned hvilke effekter, som det drejer sig om.

Tilbud på rydning af ældrebolig

Når indboet er blevet gennemgået, vil jeg give mit tilbud på køb og totalrydning.

Hvis de pårørende accepterer mit tilbud, vil jeg udfylde en rydnings-kontrakt. I denne kontrakt nedskrives detaljerne vedrørende rydningen. På denne måde har de pårørende har garanti for, at rydningen af dødsboet foregår korrekt og inden det aftalte tidspunkt.

De pårørende vil modtage købssummen, når tilbuddet accepteres og inden rydningen af dødsboet.

Ofte medbringes der ikke så mange effekter, når folk flytter på plejehjem, ældrebolig eller plejecenter, og derfor vil Antika meget hurtigt kunne købe, tømme og rydde dødsboer disse steder, enten samme dag eller indenfor ganske få dage.

Tidsplan for rydning af seniorbolig

Når Antika foretager køb og rydning af plejehjem, ældrebolig eller plejecenter, vil alt indboet blive sorteret, nedpakket og kørt bort samt et eventuelt kælderrum vil blive tømt. Alle skabe vil blive tømt og eventuelle effekter i loft og på vægge vil blive skruet ned. Såfremt hårde hvidevarer, gardiner og tæpper skal fjernes, så vil Antika også stå for dette. De effekter som tilhører plejehjemmet, eksempelvis hjælpemidler og inventar, efterlades naturligvis i boligen. Boligen vil herefter fremstå 100% tom og klar til overdragelse til udlejer.

Hvis jeg skal give et tilbud på effekter efter et dødsbo på et plejehjem, ældrebolig eller plejecenter, kan det nogle gange være mere fleksibelt for de pårørende, f.eks. hvis de bor langt væk eller har svært ved at tage fri fra arbejdet, at jeg kan tage hen på plejehjemmet og en ansat kan åbne for boligen og være der mens jeg gennemgår tingene. Jeg ringer dernæst til de pårørende og oplyser mit tilbud, og jeg sender en mail med tilbuddet. Denne måde at gøre det på kræver kun, at en pårørende informerer administrationen om en rydning af plejehjem vil finde sted og, at David fra Antika må komme ind i dødsboet og gennemgå tingene, mens en ansat også befinder sig i boligen.

Når jeg køber og foretager rydning af plejehjem, beder jeg altid en ansat på plejehjemmet om at godkende arbejdet således, at de pårørende kan føle sig trygge i forhold til at plejehjemmet er tilfreds med rydningen, inden jeg forlader plejehjemmet. Der vil slutteligt blive fejet.


Kontakt venligst David fra Antika alle ugens syv dage fra kl. 07 – 22 på 26 17 96 63 / 38 88 96 63 og hør nærmere omkring vurdering, køb og rydning af dødsboer.

Det er 100% gratis og uforpligtende at få et tilbud!