Rydning af kælderrum

Rydning af kælderrum

I mere end 20 år har Antika hjulpet med alt fra rydning af kælderrum til hele dødsbo. Vi klarer alt det praktiske for dig, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds – og du har godkendt arbejdet. Når vi har gennemgået dit kælderrum, loftsrum, pulterrum etc., får du et uforpligtende tilbud på arbejdet. Vi kan også hjælpe med rengøringen, hvis du ønsker det.

Alt fra rydning af kælderrum til hele boliger og dødsbo

Antika har mange års erfaring. David fra Antika har siden starten af 1999 hjulpet mange danskere med alt fra rydning af kælderrum og loftsrum til hele dødsbo. Vi sætter en ære i personlig service og overholdelse af aftaler. Vi holder altid, hvad vi lover, så du aldrig skal bekymre dig.

Ingen opgave er for lille eller stor. Du kan altid ringe til David på 26 17 96 63 eller 38 88 96 63 alle ugens 7 dage kl. 07-22, og få et uforpligtende tilbud. 

Alt bliver sorteret, pakket ned og kørt bort, inden vi slutter af med en grundig fejning – som vi altid gør efter en grundig rydning af kælderrum og hele boliger. Vi køber og henter også gerne brugte møbler, uanset om det drejer sig om antikviteter, designmøbler eller nyere brugte møbler.

Hvis der er noget, du gerne vil beholde, siger du det bare til David, når I gennemgår kælderrummet sammen. Så stiller David dine ting til side til dig, mens David og Antika rydder og bortskaffer resten. Du kan også lade os om rengøringen, så du heller ikke skal tænke på det.

Husk at få en skifteretsattest inden rydning af dødsbo

Rydning af kælderrum for et dødsbo kan først finde sted, når der er udstedt en skifteretsattest. Det er ikke lovligt at rydde kælderrum, før skifteretten har afsluttet behandlingen af dødsboet og udstedt skifteretsattesten.

Faktisk må ingen aktiver fjernes eller sælges, før dødsbobehandlingen har gjort det muligt, at en skifteretsattest er udstedt, og boet er skiftet. Det er vigtigt, du er opmærksom på dette.

Du må heller ikke hæve penge fra afdødes bankkonto indtil da. Behandlingstiden i skifteretten kan variere, men du kan reducere ventetiden ved at have alle dokumenter med til det første møde.

Vi har lavet en guide til, hvornår man må rydde et dødsbo. Her kan du læse mere om reglerne for rydning af kælderrum og hele boliger, så du ikke overtræder loven ved at gå i gang, før du må.

Så nemt er det med Antika – Vi klarer det hele

Der er ingen overraskelser, når du vælger Antika. Vi har en fast proces for rydning af kælderrum, loftsrum pulterrum etc., så du altid ved, hvad der skal ske.

Proces for rydning af kælderrum med Antika:

 1. Du kontakter David via telefon eller mail – I aftaler, hvornår han skal kigge forbi og se på opgaven.
 2. I mødes på adressen til en grundig gennemgang og vurdering af indboet – Vi gennemgår alle detaljerne ifm. rydning af kælderrum, og det tager typisk 30-60 minutter.
 3. Du får et uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af kælderrum
 4. Du underskriver aftalen
 5. Rydning af kælderrum finder sted
 6. Opgaven meldes færdig, og du godkender den

Vi går ikke, før du er tilfreds. Når vi rydder kælderrummet, så er det os, der sorterer, afmonterer, pakker og bortkører. 

Få et uforpligtende tilbud på rydning af kælderrum

Inden vi går i gang med rydning af kælderrum, får du altid et uforpligtende tilbud på køb og totalrydning. Her vil pris, deadline og andre vigtige elementer altid stå klart og tydeligt. På den måde ved du altid, hvad du får, når du vælger Antika. 

Tilbuddet er fast, og det ændres ikke undervejs. Prisen udregnes primært på baggrund af to faktorer:

 • Indboets værdi
 • Omfang af arbejdet

Det er derfor, du ikke får en pris på rydning af kælderrum over telefonen. Det kræver en grundig gennemgang og professionel vurdering af indholdet. Vi kan typisk gennemgå kælderrummet med dig indenfor 1-2 dage, så du hurtigt kan få en korrekt og ordentlig pris.

Ved rydning af kælderrum er der tre mulige pris-scenarier:

 1. Værdien af indboet er større end omfanget af arbejdet – Antika betaler det aftalte beløb til dig, når rydningen går i gang
 2. Værdierne og omfanget af arbejdet matcher hinanden – Vi rydder kælderrummet gratis med en kvit og frit-løsning
 3. Arbejdets omfang overstiger værdien af indboet – Antika rydder dødsboet mod betaling af et aftalt beløb, og dette beløb betales til Antika, når arbejdet er afsluttet og godkendt

Prisen vil altid være klart og tydelig angivet i det uforpligtende tilbud, du får på rydning af kælderrum, når vi har gennemgået det sammen. Det samme gælder pris for rydning af dødsbo.

Du er altid meget velkommen til at kontakte David, hvis du vil aftale et tidspunkt for en besigtigelse med henblik på at få et gratis og uforpligtende tilbud på rydning. David kan kontaktes på mobil 26 17 96 63 alle ugens 7 dage fra kl 7-22 eller på antika@antika.dk.

Vi hjælper med alt fra rydning af kælderrum til loftsrum

Vi har hjulpet med at rydde mange forskellige rum og boliger gennem de mere end 20 år Antika har eksisteret. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at rydde et enkelt rum eller et dødsbo.

Vi hjælper fx gerne med:

 • Rydning af kælderrum
 • Tømning af loftsrum
 • Rydning af pulterrum
 • Tømning af garage

Ovenstående er bare eksempler på rum, hvor vi hjælper med at rydde og bortskaffe indholdet inden for kort tid. Jo større rummet er, jo længere tid vil det også tage. I forbindelse med fx rydning af kælderrum udpeger vi samtidig effekter, som har en værdi – så du får indblik i værdien af indboet. 

Hvis du har en opgave, hvor vi kan hjælpe, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. David står klar til at hjælpe med vurdering, køb, salg og rydning af kælderrum og hele dødsbo. Vi hjælper også gerne med hastesager.

Hvorfor skal jeg vælge Antika?

Antika er et professionelt firma, som har ryddet utallige rum og boliger gennem mere end 20 år. Vi hjælper dig godt og trygt videre i en følelsesmæssig svær situation ved at stå for alt det praktiske i forbindelse med rydning af kælderrum og andet, du har behov for hjælp til.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi overholder altid vores aftaler og tømmer selvfølgelig rummet ordentligt og hurtigt. Mange bliver overrasket over, at hengemte sager i kælder- og loftsrum kan have en værdi. Her kommer Davids kompetente vurdering virkelig i spil.

Vores kunder er heldigvis enige i, at vi gør et godt stykke arbejde. Det ses på vores mange, flotte anmeldelser på både Google og Trustpilot. Dem er vi rigtig stolte af, da det viser, at vi gør en forskel for mange mennesker, uanset om det er ved en rydning af kælderrum eller dødsbo.

Spørgsmål og svar

Kan Antika hjælpe med rydning af kælderrum i København og på Sjælland?

Ja, Antika hjælper gerne med at rydde kælderrum i København og resten af Sjælland. Vi er beliggende på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland, men vi kører på hele Sjælland.

Hvordan foregår rydning af kælderrum?

Antika klarer hele rydningen, når du har accepteret det uforpligtende tilbud – lige fra nedpakning til bortskaffelse. Først gennemgår I kælderrummet sammen, hvorefter du får et uforpligtende tilbud. Når vi er færdige med arbejdet, godkender du det. Vi går ikke, før du er tilfreds.

Hvad koster rydning af kælderrum?

Prisen for rydning af kælderrum afhænger af indboets værdi og arbejdets omfang. Hvis værdierne overstiger arbejdets omfang, betaler Antika dig ifm. vores rydning af kælderrum – pengene får du, samtidig med at arbejdet starter. Der kan også være tale om tilfælde, hvor Antika rydder kælderrummet gratis, hvis værdier og arbejde matcher hinanden. Det kan også være, du skal betale for at få det ryddet. Det vil dog altid fremgå tydeligt af det uforpligtende tilbud.

David fra Antika har siden 1999 arbejdet med vurdering, køb, salg, tømning og rydning af dødsboer og lign. 
Du er altid meget velkommen til at kontakte David på 26179663 (alle ugens 7 dage kl 7-22) eller via antika@antika.dk hvis du har spørgsmål omkring vurdering og opkøb, eller hvis du er interesseret i at aftale et tidspunkt for besigtigelse med henblik på at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning af kælderrum, loftsrum, depotrum, garage eller et helt dødsbo.