Rydning Af Dødsbo I Viby Sjælland

Rydning af dødsbo Viby Sjælland

Når dødsfaldet sker, følger en lang række praktiske opgaver for de pårørende. Et af de mest omfattende gøremål er rydningen af dødsboet. Du skal ikke nødvendigvis selv klare tømningen. Antika tilbyder nemlig sin ekspertise i forbindelse med rydning af dødsboer i Viby Sjælland. Det indbefatter vurdering og køb af indbo, tømning samt bortskaffelse af inventar og rengøring af dødsboet.

Lad Antika klare rydningen af dødsboet, så du kan bruge din tid og dine kræfter andetsteds.


Professionel vurdering og rydning af dødsbo i Viby Sjælland

Antika garanterer altid en fair vurdering af indboet, så du kan vide dig sikker på at få et fair tilbud på køb og rydning af dødsboet. Der er tre mulige udfald af tilbuddet på køb og totalrydning, hvor boligen tømmes fuldstændigt. Tilbuddet bygger dels på indboets værdi dels på arbejdsopgavens omfang:

  1. Indboet vurderes til at have en høj værdi, og du vil modtage et aftalt beløb før tømningen påbegyndes.
  2. Indboet vurderes til at have samme værdi som arbejdsomkostningerne, og der bliver tale om en nulløsning.
  3. Indboet vurderes til at have lav værdi, og du skal betale et aftalt beløb for rydningen af dødsboet.

Uanset indboets værdi er vurderingen altid gratis, og du bestemmer helt selv, om du vil gøre brug af tilbuddet. 

Alle detaljer omkring tilbuddet nedskrives altid i en kontrakt, så fremgangsmåden for rydningen af dødsboet i Viby Sjælland er utvetydig for begge parter.

Flerårig marskandiser på Sjælland

Antika har beskæftiget sig med køb og salg af indbo siden 1999. Vi besidder stor viden om møbler, antikviteter, bøger og meget mere. Dermed er vi i stand til at give en velbegrundet og retfærdig vurdering af indbo af enhver slags. 

Kontakt Antika lige nu, hvis du behøver assistance til rydningen af et dødsbo i Viby Sjælland. Vi giver en gratis og ganske uforpligtende vurdering af dødsboer på hele Sjælland. Vælger du at benytte dig af muligheden, foretager vi tømningen effektivt og med stor omhu.