Rydning af dødsbo i Vedbæk

Rydning af dødsbo Vedbæk

Antika har mere end 15 års erfaring med professionel vurdering og rydning af dødsbo på hele Sjælland – også i Vedbæk og omegn.


Står du med et dødsbo, som du gerne vil have hjælp til at få ryddet? Jeg kommer gerne og giver en hånd med – både til rydning, vurdering og rengøring af dødsboet.

Speciale i køb og salg af dødsbo i Vedbæk

Jeg har speciale i køb og salg af dødsbo. Med Antika har jeg arbejdet med køb og salg af dødsbo siden 1999, og jeg kører rundt på hele Sjælland.

Jeg tager mig gerne af alle aspekter i arbejdsprocessen, men kan også godt forstå, hvis du og dine kære vil være en del af processen – derfor laver vi sammen et tilbud, hvor rydningen af dødsboet gennemgås.

Gennem mine år i branchen har jeg fået udarbejdet effektive og holdbare arbejdsrutiner, hvor jeg altid har dig og dine kære som første prioritet. Det betyder bl.a. at jeg altid sørger for, at vi sammen sætter tydelige og overskuelige deadlines på skrift, så begge parter trives i processen.

Hvis der efterlades værdigenstande i dødsboet, sørger Antika for at de får et nyt hjem, hvor de igen kan blive værdsat. På den måde skal du ikke selv tænke på, at få det solgt videre.

Antika hjælper dig også gerne med at få en vurdering på udvalgte effekter, hvis du har brug for det.

Ring til David og hør mere

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Vedbæk? Tøv endelig ikke med at ringe til mig eller udfylde kontaktformularen ovenfor, hvis du har brug for hjælp eller sidder med et spørgsmål.

Jeg er tilgængelig på telefonnumrene 26 17 96 63 og 38 88 96 63 alle ugens syv dage i tidsrummet 7-22, og ellers vender jeg hurtigt tilbage, hvis du sender en mail.

Du er også velkommen til at ringe til mig for et uforpligtende og 100 % gratis tilbud.