Rydning af dødsbo i Vanløse

Rydning af dødsbo Vanløse

Hos Antika får du markedets bedste service og opkøbspriser. Vi opkøber og rydder dødsboer i Vanløse med effektiv professionalisme.


Vi kan give en pris på opgaven, når vi har vurderet dødsboet. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på en samlet pris, og det tager ca. 30 minutter at lave en vurdering.

Markedssvarende priser

Hvert dødsbo vurderes individuelt, og vi betaler en fair og markedssvarende pris for indboet. Hos Antika handler vi med alle typer af møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc., så du er sikker på at få en rimelig pris for alt, hvad der har værdi.

Når indboet bliver vurderet, vil du få en specifik vurdering af de effekter, der er mest værd, så du får et ærligt billede af hvordan værdien fastsættes. Du kan også selv bede om at få en specifik vurdering af effekter, som du mener, at det er vigtigt at fremhæve.

Individuelt tilbud

Prisen på opgaven afspejler boets værdi. Hvis hjemmet er fyldt med salgbare effekter, så giver handlen overskud for dig. Hvis hjemmets værdier ikke er nok til at dække omkostningerne ved rydningen, så skal du betale for den service. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen. Vi har ikke krav om at boligen skal være af en bestemt stand eller at indboet skal have en vis værdi. Hvis dødsboet ikke har nogen værdi, så aftaler vi en fast pris for rydningen.

Respekt og omtanke

Antika rydder det efterladte hjem med respekt og omtanke for såvel den afdøde som de pårørende. Vi har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi ved, at det er en svær og krævende tid for de efterladte. Antika sørger for en effektiv og ukompliceret rydning, der efterlader boligen, så den er klar til rengøring. Som en del af det samlede tilbud kan vi også sørge for, at du får et godt tilbud på rengøring af boligen.

Antika hjælper i Vanløse

Antika er specialister i køb og salg af dødsboer i Vanløse og på hele Sjælland. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores services eller for at få et uforpligtende tilbud på en opgave.

Du kan kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.