Rydning Af Dødsbo I Vallensbæk

Rydning af dødsbo Vallensbæk

Et dødsfald slår på mange måder hårdt ned i hverdagen hos familie og pårørende. Det kan være svært at overskue alle de praktiske opgaver i den efterfølgende tid. Antika tilbyder at overtage ansvaret for rydningen af dødsboet. Vi har efter mange år i faget etableret en service, som ikke bare er yderst professionel, men som også får et potentielt langstrakt forløb til at gå meget hurtigt. 

Antika kan stå for alt lige fra vurdering til rydning og rengøring af dødsboer i Vallensbæk.


Kompetent og effektiv rydning af dødsboer i Vallensbæk

Når du henvender dig til Antika første gang, vil vi forsøge at komme ud og gennemgå dødsboet hurtigst mulig. Gennemgangen tager typisk cirka 30 minutter. Herefter fremsætter vi et tilbud, som det står dig frit for at acceptere eller afvise. Såfremt du takker ja til vores service, underskriver vi i fællesskab en kontrakt, som i detaljer beskriver tidsfrister og betalinger i forbindelse med rydningen.

Vurderer vi dit indbo til at have høj værdi, er rydningen dækket, og du modtager et aftalt beløb fra os. Har indboet lav værdi, skal du betale en aftalt pris for rydningen. Ofte kan dødsboet totalryddes som en kvit/frit nul løsning, hvor arvingerne hverken betaler eller modtager penge, men hele dødsboet ryddes fuldstændigt.

Antika varetager herefter tømning, transport til genbrugspladsen samt eventuel rengøring af dødsboet

Rydningen af et dødsbo i Vallensbæk sker inden for kort tid, så du bliver bragt hurtigt og godt videre til næste fase. 

Marskandiser med mange års erfaring på Sjælland

Antika har i mange år beskæftiget sig med køb og salg af genstande fra diverse indbo. Vi har derfor opbygget en stor viden omkring møbler, malerier, porcelæn, glas, antikviteter, bøger med mere. Når vi hyppigt er i berøring med sådanne artikler, sætter det os også i stand til at give en fair og ikke mindst troværdig vurdering af dine objekter. 

Som mangeårig marskandiser på Sjælland er Antika klar til at hjælpe dig godt på vej med rydning af dødsbo samt køb og slag af indbo i Vallensbæk.