Rydning af dødsbo i Valby

Rydning af dødsbo Valby

Få et seriøst og uforpligtende tilbud på opkøb og rydning af dødsbo hos Antika i Valby. Vi sikrer dig en god og rimelig opkøbspris på boets værdier.


Det er svært og krævende at rydde og opgøre et dødsbo, når man har mistet en af sine nærmeste. Hos Antika tilbyder vi en samlet løsning, hvor vi opkøber og rydder det efterladte hjem med respekt for den afdøde og de pårørende.

Faglighed og gode kontakter

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi handler med alle typer af indbo: møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc. Vi har et stort kundegrundlag og en høj faglig viden om prissætning af indbo og møbler, så du er sikker på at få en rimelig og markedssvarende pris for alt, hvad der har værdi.

Vurdering og prissætning

Det er boets værdi, der sætter prisen på det samlede tilbud. Hvis der er mange salgbare effekter, så overstiger boets værdi omkostningerne ved rydningen, og du får en betaling for overskuddet. Hvis hjemmets værdier ikke er nok til at dække rydningsomkostningerne, så skal du betale det resterende beløb. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen.

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud fra Antika. Vi kommer og vurderer boet sammen med dig, og det tager ca. en halv time. Vi gennemgår boet med dig, så du har en god fornemmelse for, hvordan vi prissætter, og du vil også være meget velkommen til at stille spørgsmål og lignende undervejs i vurderingen. Vi sørger for at give en specifik vurdering af de effekter, der er mest værd, og du kan også selv bede om at få en vurdering af udvalgte effekter.

Overholder tidsfrister

Der kan være mange grunde til, at rydningen af et dødsbo skal gå hurtigt. Vi er vant til at arbejde effektivt og hurtigt, når det er nødvendigt, og det kan vi også gøre for dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service, og du kan altid regne med, at vi overholder de deadlines og aftaler, som vi har lavet.

Antika hjælper i Valby

Antika er eksperter i køb og salg af dødsboer i Valby og på hele Sjælland. Vi hjælper alle ugens dage året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på din opgave.

Du kan kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.