Rydning af dødsbo i Værløse

Rydning af dødsbo Værløse

Antika er en sjællandsk forretning, som har mere end 15 års professionel erfaring med vurdering af dødsboer. Vi har hovedsæde på Frederiksberg og i Gilleleje og tilbyder køb, salg og rydning af dødboer i Værløse og resten af Sjælland.


Antika har hjulpet med totalrydninger af dødsboer siden 1999, og hos os sætter vi en stor ære i at overholde deadlines og at levere høj kvalitet. Vi hjælper både med dødsborydning og rengøringen bagefter, så du nemt og hurtigt kan komme videre i denne svære tid.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Hvorfor Antika?

  • Hos Antika er det altid 100% gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på køb og rydning af et dødsbo.
  • Vores tilbud er altid et samlet tilbud, som inkluderer alle aspekter af processen lige fra nedpakning, sortering og bortkørsel til salg af boet.
  • Vi arbejder altid med skriftlige aftaler, så vi og de pårørende er på lige fod med alt, hvad der skal ske i forbindelse med opgaven – og vi overholder altid de deadlines, vi sætter sammen.

Få hjælp til rydning af dødsbo – også i Værløse

Har du et hjem, der skal ryddes? Vi sætter en ære i at være tilgængelige alle ugens dage, så du og dine kære ikke skal klare det hårde arbejde – ikke alene i hvert fald.

Inden vi starter rydningen af dødsboet, sørger vi for at afstemme, hvilke ting du gerne vil beholde, og hvilke der skal sælges videre, ryddes eller lignende. Det er din garanti for, at vi sammen når frem til et resultat, som alle parter kan være glade for.

Og hvis du har brug for det, hjælper vi også med rengøringen.

Antika er en marskandiser, som kan hjælpe dig med at videreføre nogle af de værdier, der efterlades i et dødsbo.

Vi har en bred viden inden for både møbler, glas, porcelæn, brugskunst og nips, bøger, antikviteter og meget mere – en viden, vi bruger, når vi sælger dine værdier, så du får mest ud af salget.

Kontakt os

Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vurdering, køb, salg eller rydning af dødsboer i Værløse og resten af Sjælland – ganske uforpligtende og 100% gratis.

David fra Antika kan træffes alle ugens syv dage i tidsrummet 7-22 på telefonnumrene 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.