Rydning Af Dødsbo I Tune

Rydning af dødsbo Tune

Rydningen af et dødsbo kan være forbundet med en masse slid og slæb. Vil du gerne være fri for besværet, tilbyder Antika at tage sig af rydningen af dødsboer i Tune fra start til slut. Vi kommer hellere end gerne ud og laver en gratis vurdering af indboet, så kan du helt frit beslutte, om du vil takke ja til tilbuddet eller ej.

Antika tager sig af både vurdering, køb, rydning, bortskaffelse af uønskede genstande samt rengøring af dødsboet, lige som du ønsker det og har behov for.


Rydning af dødsbo i Tune samt køb og salg af indbo

Antika bestræber sig altid på at give et velbegrundet og fair tilbud på rydningen af et dødsbo. Hvis indboet har en høj værdi, kan du forvente at modtage et beløb. I så fald betales rydningen også via salget heraf. Hvis indboet har en værdi, der omtrentligt modsvarer arbejdsomkostningerne, lader vi det hele gå i nul. Hvis indboet derimod ikke har nogen særlig værdi, skal du betale en pris for rydningen af dødsboet i Tune. 

Forud for rydningen underskriver begge parter en kontrakt, hvor betingelserne for samarbejdet er gjort klar. Det er specielt pris og tidsfrister, der skal være styr på, så eventuelle tvivlsspørgsmål er besvaret på forhånd. 

Sådan foregår rydningen af et dødsbo

Antika har beskæftiget sig med rydning af dødsboer på Sjælland siden 1999. Dette omfatter ikke alene rydningen, men også køb og salg indbo, bortskaffelse af inventar fra ejendommen samt rengøring, såfremt du som kunde ønsker det. Dermed får du stillet den bedst tænkelige ekspertise til rådighed. 

Vi giver dig altså en komplet løsning, der tager hånd om alle dele af processen, når det kommer til rydningen af et dødsbo i Tune. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, så afhænder vi ganske hurtigt og effektivt dødsboet.