Rydning Af Dødsbo I Tølløse

Rydning af dødsbo Tølløse

Har du behov for at få ryddet et dødsbo i Tølløse? Da er du kommet til den rette! Antika har mange års erfaring på området, og Antikas kompetencer spænder vidt. Er én af dine nære gået bort, kan Antika assistere med rydningen af boet, men naturligvis også med vurdering og køb af indboet samt eventuel rengøring.


Rent praktisk fungerer det sådan, at Antika kommer ud på adressen for at bese den del af inventaret, som du og de andre efterladte ikke selv er interesseret i. Herefter står Antika for at sortere det. De ting, der kan sælges, overtager Antika, og de ting, der eventuelt ikke kan sælges, tager Antika sig naturligvis også af.

Selve tilbuddet på det samlede køb og rydning af dødsboet gives altid som et fast tilbud i forbindelse med gennemgangen af indboet. Antika kigger dels på værdierne i indboet dels på arbejdet i forbindelse med at tømme boligen. Hvis værdierne overstiger arbejdet med at tømme boligen, så vil tilbuddet lyde på et specifikt beløb, som vil blive afregnet til de pårørende, før arbejdet påbegyndes. Det kan også være, at indboets værdi og arbejdsbyrden går lige op, det vil sige en kvit og frit nul-løsning. Hvis indboet har begrænset værdi, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som skal afregnes til Antika, når arbejdet er afsluttet og godkendt. Det er naturligvis altid 100% gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Antika.

Antika kan også tilbyde en gennemgående rengøring af dødsboet således at det står hundrede procent klart til at blive solgt videre eller givet tilbage til dets udlejer eller ejer.

Nu ved du lidt mere om Antikas kompetencer og hvordan processen foregår med professionel dødsborydning. Du er altid velkommen til at kontakte Antika på SMS eller med et telefonopkald for at få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også tage kontakt via Facebook eller med en email.