Rydning af dødsbo i Søborg

Rydning af dødsbo Søborg

Det kan være svært at overskue rydning af et dødsbo i Søborg, når man har mistet og står tilbage med sorgen – vi har både erfaringen, midlerne og overskuddet til at hjælpe dig igennem den svære tid.


Hvis du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Søborg og omegn, er Antika derfor det helt rigtige valg. Vi dækker hele Søborg og omegn, der hører ind under Gladsaxe kommune, der blandt andet omfatter byerne Søborg, Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj.

Hos Antika har vi hjulpet folk med rydning af dødsboer i over 15 år. Vi yder respektfuld og professionel hjælp, så hjemmet efterlades i pæn stand, når vi har ryddet dødsboet.

Omsorgsfuld hjælp til rydning af dødsbo i Søborg

Hos os kan du altid få hjælp til rydning, tømning, køb og salg af alle typer dødsboer i Søborg og omegn. Du kan ringe og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så du aldrig er i tvivl om prisleje eller omfang, inden vi starter rydningen af dødsboet.

Når du har kontaktet os, så udarbejder vi sammen en løsning, der passer til dine behov. Vi besigtiger boet sammen, og dette tager normalt kun 30 min. På denne måde får du både at vide hvor store værdierne er i boet og hvad det koster at få ryddet dødsboet. Ofte er værdierne i indboet større end omkostningerne ved at rydde boet, og det samlede tilbud på køb og totalrydning af dødsboet vil således lyde på, at Antika skal betale et aftalt beløb til de pårørende. Aftalen omkring rydning vil også indeholde oplysninger om hvornår rydningen skal påbegyndes og afsluttes.

Ring og få et 100% uforpligtende tilbud

Hos Antika har vi specialiseret os i rydning af dødsboer siden 1999. Vi har mange års erfaring, og vi sørger for, at rydningen foregår respektfuldt, sikkert og professionelt. Vi rydder alt fra kælder og loft, lejlighed og hus, og udarbejder den rigtige løsning for dig, der opfylder dine behov i den svære tid.

Du kan kontakte os via ovenstående formular eller ringe til os på 26 17 96 63 – hvis du vil have et 100% gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Søborg og omegn.