Rydning af dødsbo i Skovlunde

Rydning af dødsbo Skovlunde

Antika opkøber og rydder dødsboer i Skovlunde med effektiv professionalisme, og vi sikrer dig en god og rimelig opkøbspris på boets værdier.


Det kan være et stort og krævende arbejde at skulle rydde og opgøre et dødsbo. Hos Antika kan du få en samlet løsning, hvor vi opkøber og rydder dødsboet, så du ikke skal stå med hele ansvaret selv.

Komplet rydning

Antika i Skovlunde rydder det efterladte hjem med respekt for den afdøde og de pårørende. Vi sørger for, at rydningen foregår effektivt og uden problemer, så du ikke skal bekymre dig om den opgave. Boligen bliver ryddet, så den er helt tom og klar til rengøring. Hvis du vil have rengøring med i tilbuddet, så kan vi også sørge for det.

Vurdering og prissætning

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på opkøb og rydning. Vi skal se boet og have mulighed for at vurdere boligens værdier og se hvor stor rydningsopgaven er. Det tager ca. en halv time at vurdere boet, og det gør vi sammen, så du har en god fornemmelse for, hvordan vi prissætter. Du vil blandt andet få en vurdering af de effekter, der er mest værd, og du kan også selv bede om at få en vurdering af udvalgte effekter.

Det er boets værdi, der afgør, hvad prisen på det samlede tilbud bliver. Hvis der er mange salgbare effekter, så overstiger boets værdi formodentlig omkostningerne ved rydningen, og vi betaler dig for boet. Hvis hjemmets værdier ikke er nok til at dække omkostningerne ved rydningen, så skal du betale for den service. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen.

Erfaring og faglighed

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi handler med alle typer af indbo: møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc. Vi har et stort kundegrundlag og en høj faglig viden om prissætning af indbo og møbler, så du er sikker på at få en rimelig og markedssvarende pris for alt, hvad der har værdi.

Antika hjælper i Skovlunde

Antika er eksperter i køb og salg af dødsboer i Skovlunde og på hele Sjælland. Vi hjælper alle ugens dage året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på din opgave.

Du kan kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.