Rydning Af Dødsbo I Skibby

Rydning af dødsbo Skibby

Skal du have ryddet et dødsbo i Skibby? Da er Antika helt sikkert det firma, som du har ledt efter. Antika tilbyder nemlig ikke kun rydning, men også vurdering og køb af genstande samt rengøringsservice i forbindelse med afviklingen af et bo fra en nyligt bortgået.


Opgaver at se til når en af dine nære går bort

Der er mange ting, der pludselig skal klares, når et familiemedlem eller en nær ven går bort. Først og fremmest skal man forholde sig til sorg og savn, og der skal som noget af det første arrangeres en begravelse eller bisættelse. Hér, i forbindelse med dette ritual, er der allerede en lang række del-elementer at forholde sig til: Hvordan skal kisten eller urnen være? Hvad skal med i præstens tale og hvilke salmer eller sange skal der synges under ceremonien? Og hvad skal der ske senere på dagen? Skal der være traditionel gravøl eller måske noget mere alternativt?

Kort sagt, så er der helt sikkert rigeligt for dig at tænke på når en af dine nære går bort. Og det er derfor at Antika er her for at hjælpe! Antika har som firma mange års erfaring inden for køb, rydning, oprydning og rengøring af dødsboer. Så mens at du klarer alle de andre opgaver, personlige lige så vel som praktiske, som opstår i forbindelse med et dødsfald, så klarer Antika skærene omkring den afdødes bolig. 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om hvad Antika tilbyder, og hvordan der typisk gås frem i forbindelse med en opgave, så er du altid velkommen til at tage kontakt på enten telefon eller mail. Vi modtager desuden også gerne henvendelser på Facebook og SMS.