Rydning Af Dødsbo I Rudersdal

Rydning af dødsbo Rudersdal

Et dødsfald kalder på hurtig handling fra de pårørende. Særligt når dødsboet skal ryddes. Det er naturligt, at det menneskelige overskud i forhold til at klare de praktiske opgaver ikke er enormt i en sådan situation. Derfor kan det være belejligt med professionel hjælp. 

Antika er klar til at varetage både vurdering og rydning af dødsbo i Rudersdal.


Vurdering og rydning af dødsbo i Rudersdal inden for kort tid

Antika har mange års erfaring med vurdering og rydning af dødsboer i Rudersdal og på resten af Sjælland. Hos os er du garanteret en fair behandling.

Vi vurderer indboets værdi og giver på baggrund af dette et tilbud på totalrydning af dødsboet. Ønsker du at beholde bestemte genstande, tager vi også hensyn til det, når vi rydder dødsboet. 

Et samlet tilbud på køb og totalrydning af et dødsbo bygger dels på en vurdering af indboets værdi dels omfanget af selve arbejdsopgaven. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud. Tilbuddet gives som et fast tilbud, og det vil ikke ændre sig undervejs. Hvis værdien af indboet overstiger den arbejdsbyrde, som det vil kræve at tømme dødsboet, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som Antika kan afregne til de pårørende. Hvis værdien af indboet harmonerer med arbejdsbyrden, så kan dødsboet blive totalryddet som en kvit/frit nul løsning, hvor hverken Antika eller de pårørende skal betale noget. Hvis arbejdet med at tømme dødsboet overstiger værdien af indboet, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som de pårørende skal afregne til Antika.

Forud for vurdering og rydning laver vi en kontrakt, så forløb og pris er skrevet ned sort på hvidt, og der ikke kan opstå tvivlsspørgsmål undervejs i processen.

Sådan foregår rydningen af et dødsbo

Antika er specialiseret inden for rydning af dødsboer. Vi er i stand til at rykke ud med kort varsel og rydde dødsbo i Rudersdal indenfor ganske kort tid. Vi kan tage os af alt lige fra rydning, salg af indbo, transport til genbrugspladsen samt rengøring af dødsboet, når rydningen er overstået. Vi klarer både små og store dødsboer i form af lejligheder, rækkehuse, villaer med mere. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med et dødsbo i Rudersdal, der skal ryddes. Vi udfører arbejdet hurtigt og effektivt, så du kan komme videre med de øvrige gøremål, der måtte være i forbindelse med et dødsfald.