Rydning af dødsbo i Roskilde

Rydning af dødsbo Roskilde

Antika træder til med nyttig hjælp i en tid, hvor alt er lettere tumultarisk. Vi forestår mere eller mindre al praktik omkring rydningen af dødsboer i Roskilde og omegn. Det gælder i grove træk vurdering, rydning og rengøring.


I kølvandet på et dødsfald følger en masse praktiske opgaver for de pårørende. Det kan være svært at finde både tid og overskud til at gennemføre de gøremål, som er nødvendige for, at processen kan gå videre. Særligt når de hober sig op omkring dig i sorgens stund.

Vi kommer gerne ud til jer og foretager en vurdering af dødsboet. Dette tager blot 30 minutter, og vores tilbud på køb og totalrydning af dødsboet er helt og aldeles uforpligtende. 

Vi står til rådighed alle ugens syv dage fra kl 7-22 på mobil 26179663, hvis I har et dødsbo i Roskilde, der skal ryddes. 

Antika har mange års erfaring med rydning af dødsboer. Vores service er hurtig og effektiv, og du bliver sat fri til at planlægge og varetage alle de andre relevante ting i tiden som for eksempel begravelse, økonomi og arv

Rydning af dødsbo i Roskilde foretages med stor omhyggelighed

Antika har specialiseret sig i afhændelsen af dødsboer og er i dag aktive på hele Sjælland. Vi reagerer prompte, hvis du ønsker at få ryddet et dødsbo i Roskilde. 

Beløbet for køb og rydning af dødsboet aftales altid på forhånd, og vi sætter en stor ære i at overholde de deadlines, der er angivet i den skriftlige kontrakt. 

Antika vurderer dødsboet og påbegynder rydningen umiddelbart efter kontrakten er underskrevet. Hvis der er specielle effekter, som du gerne vil gemme, nedskrives dette også i kontrakten. Vi sørger altid for at efterlade dødsboet pænt og ryddeligt.