Rydning af dødsbo i Rødovre

Rydning af dødsbo Rødovre

Uanset hvornår du har brug for hjælp til rydning af dødsbo i Rødovre, står Antika klar til at hjælpe. Vi sætter en ære i at overholde deadlines samt levere høj kvalitet i vores arbejde – hvilket vi har gjort siden 1999. Kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig, så du kan komme godt videre.


Hjælp til rydning af dødsbo i Rødovre – mandag til søndag

Vi er bosiddende på Frederiksberg, men vi har hjulpet til med rydning af dødsbo i Rødovre samt resten af Sjælland. Vi kan hjælpe med tømning, rydning, køb og salg af alle typer af dødsboer.

Når du kontakter os, kommer vi ud og gennemgår dødsboet sammen med dig. Herefter får du et 100% uforpligtende tilbud. Selve gennemgangen tager ca. 30 minutter, og vi kan begynde stort set med det samme, du accepterer tilbuddet. Du får det aftalte beløb, før rydningen går i gang.

Skal vi hjælpe dig med rydning af dødsbo i Rødovre, kan du kontakte os via nedenstående formular, eller ringe til os på 26 17 96 63.

Dødsbo-rydning i Rødovre foregår på denne måde

Vores speciale er køb og salg af dødsboer. Vi har hjulpet mange familier med dødsbo-rydning i Rødovre siden 1999, og vi følger altid en nem og simpel proces.

Antikas 5 simple trin ifm. dødsbo-rydning i Rødovre:

  • Vi gennemgår dødsboet sammen (ofte samme dag, du ringer)
  • Modtagelse af 100% uforpligtende tilbud samme dag som gennemgang
  • Accept af tilbud og fastsættelse af deadline
  • Dødsbo-rydning (og evt. rengøring)
  • Godkendelse af vores arbejde

Vi giver dig altid det aftalte beløb, inden vi starter dødsbo-rydningen. På den måde er du aldrig i tvivl om, at du får et professionelt og ordentligt udført stykke arbejde.

Dødsboer ryddes i Rødovre og omegn

Når vi gennemgår dødsboet, aftaler vi også, hvilke effekter du vil beholde samt hvad vi skal fjerne. Det skriver vi ind i vores kontrakt, hvor vi selvfølgelig også angiver den aftalte deadline. Med kontrakten er der aldrig tvivl om, hvad der er aftalt.

Hvis du har behov for det, kan Antika også hjælpe med rengøringen – vi fejer altid efter dødsbo-rydningen. Vi står klar til at hjælpe, når du har behov for det, og vores mangeårige erfaring betyder, at vi altid er ekstra effektive og hurtige.

Få hjælp fra marskandiser tæt på Rødovre

Der er mange ting at tænke på, når et nært familiemedlem eller ven dør. Det kan især være ekstra hårdt pludselig at stå med et dødsbo.

Det er her, at en marskandiser som Antika kan spare dig for mange bekymringer. Ud over en totalrydning af dødsboet kører vi også det hele væk – vi hjælper også med grundig rengøring, hvis du ønsker det.

Vi kan være behjælpelig inden for stort set alle områder, da vi har viden om bl.a. møbler, porcelæn, glas, antikviteter og bøger. På den måde får du altid et godt og fair tilbud på rydningen af dødsboet.