Rydning af dødsbo i Ordrup

Rydning af dødsbo Ordrup

Har du et dødsbo i Ordrup, som du mangler hjælp til at rydde og rengøre? Antika har hjulpet med totalrydninger af dødsbo siden 1999, og hos os sætter vi en stor ære i at overholde deadlines og levere arbejde af høj kvalitet.


Vi hjælper dig videre i en svær tid som denne, og påtager os gerne ansvaret for processen – både helt eller delvist. Det er op til dig.

Antika har to hovedsæder på Sjælland: Et på Frederiksberg og et i Gilleleje. Men vi hjælper til overalt på Sjælland.

Et tilbud hos os er 100% gratis og uforpligtende at få. Ring til os på telefonnumrene: 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.

Antika giver en hånd med i Ordrup

Få hjælp til alt lige fra nedpakning, sortering og bortkørsel af møbler og værdier til rengøring af dødsboet i Ordrup eller andre steder på Sjælland.

Vores tilbud er altid ét samlet tilbud, som inkluderer alle aspekter af processen – men hvis du kun ønsker et tilbud på enkelte dele, kan vi også sagtens finde en løsning på dette.

Før arbejdet skydes i gang sørger vi altid for at forventningsafstemme og planlægge projektet med fælles forståelse og overskuelige deadlines for begge parter. Og laver du en aftale med os, vil du altid få et skriftligt eksemplar, som du kan gemme – og så du kan følge med i processen.

Du skal kun tage dig af det, du har lyst til

Du og dine kære skal kun tage sig af de ting, I har lyst og kræfter til – resten klarer Antika.

Vi har 15 års erfaring med branchen og det arbejde, det kræver at rydde et dødsbo. I løbet af de mange år har vi udarbejdet effektive arbejdsrutiner, som giver jer en nem og hurtig behandling.

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Ordrup? Ring til David for et gratis tilbud – helt uforpligtende. Du kan fange ham på telefonnummer 26 17 96 63 eller 38 88 96 63 i tidsrummet 7-22 – alle ugens syv dage.