Rydning af dødsbo på Østerbro

Rydning af dødsbo Østerbro

Antika opkøber, vejleder og rydder dødsboer med markedets bedste service – på Østerbro og resten af Sjælland. Hos Antika får du en god og rimelig opkøbspris på boets værdier.


Det kan være svært og helt uoverskueligt, at skulle rydde et dødsbo efter et familiemedlem eller en, man havde kær. Derudover er der rigtig mange andre ting, der også skal ordnes i forbindelse med et dødsfald. Hos Antika tilbyder vi opkøb og totalrydning af dødsboer, så du ikke skal stå med hele ansvaret selv.

Erfaring og ansvarlighed

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi rydder det efterladte hjem med respekt for den afdøde og de pårørende. Vi sørger for, at rydningen foregår effektivt og uden problemer, så du ikke skal bekymre dig om den opgave. Vi rydder boligen, så den er helt tom og klar til rengøring. Hvis du vil have rengøring med i tilbuddet, så kan vi også sørge for det.

Uforpligtende vurdering

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på opkøb og rydning. Vi skal se boet og have mulighed for at vurdere boligens værdier og hvor stor rydningsopgaven er, men du behøver hverken at have ryddet op eller gjort rent, før vi kommer. Det tager ca. 30 minutter at lave en vurdering, og det gør vi sammen, så du har en god fornemmelse for, hvordan vi prissætter. Du vil blandt andet få en specifik vurdering af de effekter, der er mest værd, og du kan også selv bede om at få en vurdering af udvalgte effekter.

Hvad er boet værd?

Det er boets værdi, der afgør, hvad prisen på det samlede tilbud bliver. Hvis der er mange salgsbare effekter, så overstiger boets værdi formodentlig omkostningerne ved rydningen, og vi betaler dig for boet. Hvis hjemmets værdier ikke er store nok til at dække omkostningerne ved rydningen, så skal du betale for den service. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen.

Faglighed og viden

Hos Antika handler vi med alle typer af møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc., så du er sikker på at få en rimelig pris for alt, hvad der har værdi. Vi har gode forhandlerkontakter og en høj faglig viden om antikviteter og prissætning af indbo og møbler.

Antika hjælper på Østerbro

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på hele Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Vi står klar til at hjælpe året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.