Rydning af dødsbo på Nørrebro

Rydning af dødsbo Nørrebro

Få en professionel rydning af dødsbo på Nørrebro. Vi vurderer, opkøber og rydder boligen, så den er klar til rengøring.


Det kræver meget af de efterladte, hvis man selv skal sørge for oprydning og at koordinere salg af møbler og indbo. I stedet for at stå med opgaven selv, så tilbyder Antika en samlet pris på opkøb og totalrydning af boligen. Antika har netværket, ressourcerne og udstyret til at klare opgaven for dig.

Samlet tilbud for hele opgaven

Det er uforpligtende at få et tilbud på en samlet pris for opkøb og rydning hos Antika. Udarbejdelsen af et tilbud foregår på den måde, at vi vurderer størrelsen af opgaven og værdien af hjemmets effekter. Det tager ca. 30 minutter, og du behøver hverken at have ryddet op eller gjort rent, før vi kommer.

Prisen er en individuel vurdering, der afhænger af hvor stor rydningsopgaven er, og hvor mange salgbare effekter, der er i hjemmet. Hvis værdien af boligens effekter er større end omkostningerne ved rydningen, så får du selvfølgelig det overskud. Men hvis værdien af boligens effekter ikke er større end omkostningerne ved rydningen, så skal den omkostning dækkes. Det kan også være, at boets værdi går lige op med rydningsomkostningerne.

Professionel grundighed

Når vi har aftalt en samlet pris for opgaven, så aftaler vi også en tidsfrist for rydningen. Hos Antika arbejder vi professionelt, og vi rydder det efterladte hjem med respekt og omtanke for såvel den afdøde som de pårørende. Vi ved, at det er en svær og krævende tid, og vi gør derfor vores bedste for at yde en god og grundig service samt sørge for, at alle aspekter af rydningen foregår ordentligt. Vi rydder og tømmer boligen, så den er klar til rengøring, og vi kan også inkludere rengøring i det samlede tilbud.

Antika hjælper på Nørrebro

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på Nørrebro og i hele København, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi står klar til at hjælpe året rundt. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.