Rydning Af Dødsbo I Nøddebo

Rydning af dødsbo Nøddebo

Skal du have et dødsbo ryddet i Nøddebo? Da er Antika uden tvivl det firma, som du har søgt efter! Antika hjælper dig gerne med alle elementer af rydningen – dette inkluderer både selve rydningen samt rengøring og vurdering af de genstande, som du eller andre af den bortgangnes nære ikke skal arve.


Antika har igennem mange år arbejdet med at vurdere antikviteter, og kan derfor med et skarpt og præcist blik fastsætte værdien af møbler, smykker, stel, kunstgenstande og andre ting, som typisk er at finde i et dødsbo. At skulle lave dette arbejde som menigmand kan være lidt af en jungle og bliver for mange en temmelig uoverskuelig opgave – som kommer oveni alle de andre opgaver, der opstår, når en nær er gået bort. Derfor har mange glæde af at afhænde jobbet til et professionelt firma som eksempelvis Antika. 

Måden det foregår på er, at Antika gennemgår dødsboet og sorterer alle genstande efter om de har værdi eller ej. De værdigenstande, der eventuelt måtte være, står Antika herefter for at sælge videre, og det tilbageværende sørges der for at skaffe af vejen. Herefter gør vi regningen op, således at hvis der er penge tilbage, får du udbetalt dette beløb. 

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // 5,00 ud af 5)
Loading...