Rydning Af Dødsbo I Nøddebo

Rydning af dødsbo Nøddebo

Skal du have et dødsbo ryddet i Nøddebo? Da er Antika uden tvivl det firma, som du har søgt efter! Antika hjælper dig gerne med alle elementer af rydningen – dette inkluderer både selve rydningen samt rengøring samt vurdering/køb af de genstande, som du eller andre af den afdødes nære ikke skal arve.


Antika har igennem mange år arbejdet med at vurdere antikviteter, og kan derfor med et skarpt og præcist blik fastsætte værdien af møbler, smykker, stel, kunstgenstande og andre ting, som typisk er at finde i et dødsbo. At skulle lave dette arbejde som menigmand kan være lidt af en jungle og bliver for mange en temmelig uoverskuelig opgave – som kommer oveni alle de andre opgaver, der opstår, når en nær er gået bort. Derfor har mange glæde af at afhænde jobbet til et professionelt firma som eksempelvis Antika. 

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på køb og rydning af dødsbo fra Antika. Det foregår typisk på den måde, at Antika gennemgår dødsboet med en pårørende og herefter kommer Antika med et samlet tilbud på både køb og totalrydning af dødsboet. Tilbuddet bygger på forholdet mellem indboets værdi og arbejdsopgavens størrelse. Hvis indboets værdi overstiger arbejdsopgavens størrelse, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som aftegnes til de pårørende før start. Hvis der er harmoni mellem indboets værdi og arbejdsopgavens størrelse, så kan dødsboet ryddes som en kvit/frit nul løsning, hvor der ikke er nogen form for betaling. Hvis arbejdsopgavens størrelse overstiger indboets værdi, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som skal afregnes til Antika, når arbejdet er afsluttet og godkendt.