Rydning af dødsbo i Nivå

Rydning af dødsbo Nivå

Antika giver dig markedets bedste service og vejledning, og du er sikker på at få en fair og rimelig opkøbspris på boets værdier.


Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud fra os. Vi kommer og laver vurderingen sammen med dig, det tager ca. 30 minutter. Vi skal have mulighed for at vurdere boligens værdier og hvor stor rydningsopgaven er, men du behøver hverken at have ryddet op eller gjort rent, før vi kommer.

Hvert dødsbo vurderes individuelt, og vi betaler en fair og markedssvarende pris for indboet. Hos Antika handler vi med alle typer af møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc., så du er sikker på at få en rimelig pris for alt, hvad der har værdi.

Overlad ansvaret til os

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi rydder det efterladte hjem på en ordentlig og respektfuld måde. Vi ved, at det kan være svært og uoverskueligt at skulle forholde sig til de mange opgaver, der følger i kølvandet på et dødsfald, og vi gør vores bedste for at hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om den opgave. Vi rydder boligen for alle effekter og sørger for, at boligen er klar til rengøring. Som en del af det samlede tilbud kan vi også sørge for rengøringen, hvis du er interesseret i det.

Hvad er boet værd?

Det er boets værdi, der afgør hvad prisen på det samlede tilbud bliver. Hvis der er mange salgbare effekter, så overstiger boets værdi formodentlig omkostningerne ved rydningen, og vi betaler dig for boet. Hvis hjemmets værdier ikke er nok til at dække omkostningerne ved rydningen, så skal du betale for den service. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen. Det afhænger af en individuel vurdering, og vi kan ikke komme med en pris, før vi har set boet.

Antika hjælper i Nivå

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på hele Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Vi står klar til at hjælpe året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.