Rydning Af Dødsbo I Liseleje

Rydning af dødsbo er en procedure, som kan være til stor hjælp for de pårørende til en afdød person. Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Liseleje, kan du med fordel læse med her.

Det kan for mange mennesker virke overvældende at miste en person. Ydermere er der i ugerne efter et dødsfald mange praktiske opgaver, som skal løses. Det drejer sig primært om planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse samt diverse papirarbejde, for eksempel opløsning af bankkonti, forsikringer og pensionsordninger, og fordeling af arv og gæld. Såfremt den afdøde stadig boede i eget hjem på dødstidspunktet, skal dette også tømmes for møbler og andre genstande. Netop i forhold til vurdering og salg af indboet, kan du få hjælp til rydning af dødsbo hos en professionel marskandiser.

Rydning af dødsbo – hvad indebærer det?

Når du lader en professionel fagperson som David fra Antika forestå køb og rydning af dødsbo, kan du altid være sikker på, at der er styr på sagerne. Mange mennesker vælger at få hjælp fra en professionel marskandiser til rydning af dødsbo.

Effekterne i et dødsbo kan være behæftet med enten økonomisk værdi eller affektionsværdi – eller måske begge dele.

Dette kan gøre det vanskeligt for dig, som er personligt engageret i disse genstande, at foretage en nøgtern vurdering af dem. Med en marskandiser som Antika til hjælp vil du få lettere ved at sortere i møbler, nips og husgeråd samt bøger, kunstgenstande og personlige effekter.

Du vil i samråd med din marskandiser Antika gennemgå dødsboet fra ende til anden og markere, hvilke genstande der skal købes og fjernes af marskandiseren Antika, og hvilke du selv skal beholde. Din marskandiser vil altid udføre sit arbejde med dybeste diskretion og respekt for dig såvel som for den afdødes bolig. Og så vil du altid kunne regne med, at marskandiseren Antika efterlader boligen i pæn stand efter rydning af dødsboet. Antika fejer altid efter sig. Yderligere rengøring kan aftales. 

Hvordan foregår afregning i forbindelse med rydning af dødsbo?

Det er altid gratis og uforpligtende for de pårørende at få Antika til at besigtige et dødsbo og give et tilbud på køb og totalrydning af et dødsbo. 

Hos Antika vil du altid få et fast tilbud med en samlet pris på køb og rydning af dødsboet. Prisen vil inkludere både køb af indboet samt totalrydning af boligen. Prisen vil blive beregnet ud fra en vurdering af dødsboet, dvs selve værdien af indboet, og der vil således også blive taget højde for arbejdsbyrden ved selve tømningen. 

Hvis værdien af indboet er større end arbejdsbyrden ved selve tømningen, så vil Antika afregne et aftalt beløb til de pårørende inden start.

Hvis indboets værdi harmonerer med arbejdsbyrden ved tømningen, så kan boligen blive ryddet som en kvit og frit nul løsning uden nogen form for betaling.

Hvis arbejdsbyrden ved tømningen er større end indboets værdi, så kan Antika tilbyde at tømme boligen mod at modtage et aftalt beløb, som afregnes til Antika, når arbejdet er udført og godkendt. 

Antika vil udfærdige en kontrakt, som indeholder alle detaljer om vurdering og rydning af dødsbo, herunder pris og deadline samt diverse detaljer vedrørende selve rydningen, f.eks hvad der er aftalt mht loft/kælder/have/garage, faste tæpper, gardiner/persienner/rullegardiner/gardinstænger, monterede lamper, hårde hvidevarer samt eventuel rengøring. På den måde kan du være helt sikker på, at du og din marskandiser Antika er i øjenhøjde omkring hele processen.

Kontakt David fra Antika på telefon 26 17 96 63 alle ugens 7 dage fra kl 7-22 og hør mere om rydning af dødsbo i Liseleje. Du er også velkommen til at sende en mail til antika@antika.dk