Rydning Af Dødsbo I Lejre

Rydning af dødsbo i Lejre

I tiden efter et dødsfald er der mange praktiske ting, der skal foretages. Overskuddet er ikke altid tilstede, og det kan være svært at overskue rydningen af et helt hus eller en lejlighed. Det kan derfor være fordelagtigt at få professionel hjælp. Antika tilbyder yderst hurtig, effektiv og troværdig rydning af dødsbo i Lejre.


Troværdig vurdering og effektiv rydning af dødsbo i Lejre

Du får altid en vurdering af indbo, som du kan stole på. Ønsker du en specifik pris på rydning af et dødsbo i Lejre, kan du kontakte os for at få lavet en vurdering af indboet. Din pris afhænger nemlig af indboets værdi. Er der f.eks. indbo af høj værdi, kan du forvente, at dette dækker rydningen og at du samtidig modtager et beløb for salg af indbo. Er der indbo af lavere værdi, kan du forvente at skulle betale et beløb for rydningen af dødsboet. Det kan også vise sig, at vurderingen af indboet går op med omkostningen for rydningen – i dette tilfælde betaler du derfor 0 kr. for rydning af dødsboet. Alle vores aftaler noteres i en gældende kontrakt.

Sådan rydder Antika et dødsbo 

Når du vælger at bruge Antika som din professionelle partner til rydning af et dødsbo i Lejre eller omegn, er du altid sikret, at vi rydder dødsboet på kort tid og med stor ekspertise. Vi har nemlig mere end 20 års erfaring i denne branche. Vi kan stå for en totalrydning af dødsboet, hvor vi efterlader det indbo, du ønsker at beholde, sælger andet indbo eller transporterer det til genbrugspladsen og foretager rengøring af hus eller lejlighed. På den måde kan du komme hurtigt videre med opsigelse eller salg af lejlighed eller hus. 

Vi kan rykke hurtig ud, når vi har en aftale på plads vedrørende rydningen af dødsboet.