Rydning af dødsbo i Kokkedal

Rydning af dødsbo Kokkedal

Har du mistet en af dine kære, og mangler en ekstra hånd til at få ryddet hjemmet, der står tilbage? Antika har mere end 15 års erfaring med professionel rydning og vurdering af dødsbo på Sjælland – også i Kokkedal og omegn.


Antika er stiftet i 1999, og siden begyndelsen har jeg lagt en stor ære i at gøre processen for de pårørende så gnidningsfri og overskuelig som overhovedet muligt. Derfor starter jeg altid nye samarbejder med en forventningsafstemning af dødsboet og det, der skal klares i hjemmet. Herefter udarbejder vi sammen en plan med en deadline – som selvfølgelig overholdes.

Det er min erfaring, at vi på den måde hurtigere og nemmere når en overensstemmelse om rydningsprocessen af dødsboet.

For mig betyder god service og høj kvalitet nemlig noget – og jeg tror på, at med disse værdier kan vi sammen få et godt samarbejde.

Derfor er Antikas tilbud altid ét samlet tilbud, som inkluderer alle aspekter af processen.

Hvad hjælper Antika med i Kokkedal?

Hos Antika tager vi os gerne af alle dele af rydningsprocessen lige fra vurderingen af hjemmet og de tilhørende værdier, rydningen og rengøringen bagefter.

Jeg har desuden speciale i køb og salg af dødsbo på hele Sjælland.

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Kokkedal? Du er meget velkommen til at ringe mig op og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud – jeg er tilgængelige alle ugens syv dage i tidsrummet 7-22.

Find Antika

Antika har to hovedsæder på Sjælland: På Frederiksberg og i Gilleleje – men jeg giver gerne en hånd med, uanset hvor du har brug for rydning eller vurdering af dødsbo på Sjælland.

Kontakt os gerne for yderligere information på telefonnumrene: 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.