Rydning af dødsbo i Køge

Rydning af dødsbo Køge

Når et familiemedlem afgår ved døden, rammer det hårdt på alle fronter. Desværre er der en masse praktiske opgaver, som kalder på handling i sorgens stund.


Rydningen af dødsboet er en af opgaverne. Her træder Antika til med kompetent og professionel hjælp. Vi foretager totalrydning af dødsboer i Køge, så du er fri for overhovedet at tage arbejdshandskerne på og belemre dig med den temmelig uoverskuelige opgave, som det kan være at rydde et dødsbo. 

Vi besigtiger selvfølgelig dødsboet, inden vi påbegynder vores arbejde. Derefter laver vi en kontrakt, som beskriver arbejdsgangen og prisen.

Tilbuddet gives som et fast tilbud baseret på værdierne i dødsboet samt den forventede tid, som det vil tage at rydde dødsboet. Nogle gange vil der være et overskud således, at de pårørende ved en totalrydning af dødsboet vil modtage et beløb, som overføres inden start. Andre gange lyder tilbuddet på en kvit/frit nul løsning hvor alt ryddes, men der vil ikke være betaling fra eller til Antika. Endeligt er der tilfælde, hvor tilbuddet vil være, at Antika skal bede om et aftalt beløb som betaling for at rydde dødsboet, da værdierne er begrænsede. 

Antikas rydning af dødsboet sker hurtigt og effektivt, og vi sørger for, at alt inventar bortskaffes. Er der nogle særlige effekter i boet, som du gerne vil beholde, skrives dette ind i kontrakten.  

Besigtigelsen af et dødsbo tager typisk en halv time, og så kan vi give et uforpligtende tilbud på køb og rydning af et dødsbo i Køge. Hvis tilbuddet accepteres, kan Antika som regel iværksætte rydningen inden for ganske kort tid.  

Mange års erfaring med rydning af dødsboer i Køge

Antika har i mere end 20 år forestået rydning af dødsboer i Køge og på resten af Sjælland. Vores mangeårige erfaring sætter os i stand til at varetage opgaver af forskellig karakter til glæde for vores kunder. 

Står du med et dødsbo på hånden, er vi klar til at rykke ud og klare rydningen hurtigt og effektivt. Kunne du tænke dig at få rengjort boet efter rydning, tager vi os også af dette. Når rydningen er afsluttet, er det altid op til dig at godkende det færdige resultat, så vi er sikre på at tage derfra med din accept og fulde tilfredsstillelse.