Rydning af dødsbo i København

Rydning af dødsbo København

Antika tilbyder effektiv vurdering og nem og pålidelig rydning af dødsbo, i en ellers vanskelig situation. Med vores brede ekspertise indenfor antikviteter og andre værdigenstande, er du altid sikret en god pris for indboet. Vi tilbyder professionel service, da vi er en ærlig marskandiser, som forstår dig og dine behov. Skriv eller ring til os hvis vi skal hjælpe dig – så står vi til rådighed hurtigst muligt.


Vi holder til huse på Frederiksberg, og vi er ofte til rådighed samme dag som du kontakter os. Vurderingen starter med en halv times gennemgang af boligen, som foretages kvit og frit. Herefter laver vi et 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af boligen. Tilbuddet er således et samlet tilbud på køb og totalrydning af dødsboet, hvilket betyder, at boligen tømmes fuldstændigt, herunder også tømning af loft- og kælderrum, garage, skur og have samt evt at fjerne hårde hvidevarer, faste tæpper, lamper samt gardiner og lign. Hvis der er effekter, som I ønsker at beholde, som står i boligen under tilbudsgivningen eller under rydningen, så er dette naturligvis helt ok, og jeg vil notere disse ting i rydningskontrakten. Antika betaler altid for dødsboet, før totalrydningen går i gang.

Overblik over den samlede proces for Antikas rydning af dødsboer i København

Vi giver dig her et fuldstændigt overblik over processen, fra du kontakter os, til rydningen af dødsboet er foretaget:

  1. Du kontakter os for at få et uforpligtende tilbud på rydning af et dødsbo i Københavnsområdet.
  2. Vi foretager en hurtig, men grundig, gennemgang af boligen og dens indhold.
  3. På baggrund af ovenstående besigtigelse fremkommer Antika med et tilbud på køb og totalrydning af dødsboet (der er samtidig mulighed for at tilkøbe rengøring af dødsboet, når rydningen en gang er foretaget).
  4. Kontrakten underskrives – herunder aftales det også, hvorvidt der er møbler eller andre genstande, som I ønsker at beholde, og som således ikke skal indgå i prisen for rydningen.
  5. Afregningen sker med udgangspunkt i den underskrevne kontrakt.
  6. Totalrydningen af dødsboet sættes i gang.
  7. De pårørende får besked når arbejdet er afsluttet, og enten kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi mødes og arbejdet kan godkendes, eller vi kan aftale, at nøglen bliver lagt et aftalt sted.

Antika garanterer, at alt arbejde udføres topprofessionelt. I kan forvente, at dødsboet er ryddet til det aftalte tidspunkt, og at alle øvrige betingelser i kontrakten overholdes.

Vi har mange års erfaring med rydning af dødsboer i København, så vi sikrer en effektiv arbejdsgang fra start til slut. Du behøver end ikke at tænke på at køre på lossepladsen eller sætte ting til salg på genbrugsbørsen. Når først kontrakten er underskrevet, kan du stole trygt på, at vi klarer alt det grove arbejde efter fornuftens regler.

Marskandiser i København med mere end 15 års erfaring

David fra Antika er pålidelig og med sin lange erfaring indenfor vurdering af dødsbo, står han altid klar til at finde den bedste løsning til dig. Med sin erfaring følger en bred ekspertise indenfor køb og salg af dødsbo samt totalrydning. David har forstand på antikviteter og søger altid nye spændende fund, og han sætter pris på blandt andet kvalitetsmøbler, malerier og dansk design.

Der er ofte svært at finde tid og overskud til at foretage en rydning af et dødsbo i sorgens stund. Antika varetager rydningen af dødsboer i hele København, når mange andre praktiske opgaver og daglige gøremål presser sig på i din hverdag. Vi forstår at du går igennem en svær tid, og vi giver dig en hånd med det praktiske, så du kan bruge tiden på noget andet. Med os ved din side skal du ikke længere tænke på at få klaret det ene og det andet til et bestemt tidspunkt. Antika sparer dig for alle de kvaler, som en sådan besværlig proces nemt kan forårsage.

David opererer ikke kun i København og større byer, men kører ud på hele Sjælland, vurderer boligen og tilbyder et samlet tilbud for hele dødsboet. David står blandt andet også til rådighed i RødovreFarum og Gentofte. Antika rydder også dødsbo som ikke har nogen værdi overhovedet. Disse ryddes altid til en konkurrencedygtig pris.

Har du brug for Davids hjælp, kan du ringe til ham alle ugens 7 dage fra 7-22 på telefon 26 17 96 63.

Antika ser frem til at hjælpe dig!