Rydning af dødsbo i København

Rydning af dødsbo KøbenhavnAntika tilbyder effektiv vurdering og nem og pålidelig rydning af dødsbo, i en ellers vanskelig situation. Med vores brede ekspertise indenfor antikviteter og andre værdigenstande, er du altid sikret en god pris for indboet. Vi tilbyder professionel service, da vi er en ærlig marskandiser, som forstår dig og dine behov. Skriv eller ring til os hvis vi skal hjælpe dig – så står vi til rådighed hurtigst muligt.

Vi holder til huse på Frederiksberg, og vi er ofte til rådighed samme dag som du kontakter os. Vurderingen starter med en halv times gennemgang af boligen, som foretages kvit og frit. Herefter laver vi et 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af boligen. Prisen er en samlet pris på hele indboet. I får selvfølgelig god tid til at udvælge ting I ikke ønsker skal ryddes, før totalrydningen påbegyndes. Antika betaler altid for dødsboet, før totalrydningen går i gang.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Vedhæft filer

Har du problemer med at vedhæfte filer fra din mobil eller tablet, kan du altid kontakte os direkte på antika@antika.dk eller 26 17 96 63.


Marskandiser i København med mere end 15 års erfaring

David fra Antika er pålidelig og med sin lange erfaring indenfor vurdering af dødsbo, står han altid klar til at finde den bedste løsning til dig. Med sin erfaring følger en bred ekspertise indenfor køb og salg af dødsbo samt totalrydning. David har forstand på antikviteter og søger altid nye spændende fund, og han sætter pris på blandt andet kvalitetsmøbler, malerier og dansk design. Vi forstår at du går igennem en svær tid, og vi giver dig en hånd med det praktiske, så du kan bruge tiden på noget andet.

David opererer ikke kun i København og større byer, men kører ud på hele Sjælland, vurderer boligen og tilbyder en samlet pris for hele dødsboet. David står blandt andet også til rådighed i RødovreFarum og Gentofte. Antika rydder også dødsbo som ikke har nogen værdi overhovedet. Disse ryddes altid til en konkurrencedygtig pris.

Har du brug for Davids hjælp, kan du ringe til ham alle ugens 7 dage fra 7-22 på telefon 26 17 96 63.