Rydning af dødsbo i Klampenborg

Rydning af dødsbo Klampenborg

I svære tider kan det være hårdt og synes uoverskueligt at skulle påtage sig den opgave, det er at rydde og rengøre et dødsbo. Det har vi fuld forståelse for – og derfor tager vi gerne opgaven på vores skuldre.


Antika garanterer professionel hjælp til rydning og rengøring af dødsbo samt vurdering af værdier. Vi rydder gerne dødsboet i Klampenborg for dig og rengør hjemmet, så du og dine kære blot skal tage jer af de dele af arbejdet, der passer jer. Jeg kan også tage mig af hele processen, hvis I har brug for dette.

Hvem er Antika?

Antika er en sjællandsk forretning med speciale i køb og salg af dødsbo overalt på Sjælland.

Forretningen har eksisteret i mere end 15 år og har hovedsæde både i Gilleleje og på Frederiksberg – men jeg hjælper også gerne, hvis du står med et dødsbo i andre egne af Sjælland.

Antika sætter en ære i det arbejde, vi udfører. Og vi tror på, at vi kommer længst med god service og høj kvalitet. Derfor kan du også ringe til os til hver en tid for et 100% gratis og uforpligtende tilbud på vores ydelser.

Vi er tilgængelige alle ugens syv dage i tidsrummet 7-22 på telefonnumre 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.

Mangler du hjælp til rydning af dødsbo?

Har du et hjem i Klampenborg, som skal ryddes? Antika tager sig gerne helt eller delvist af processen afhængigt af dit ønske – og inden arbejdet går i gang, sørger jeg altid for at forventningsafstemme og mærke efter, hvad du har brug for.

Det betyder, at du allerede fra start får en skriftlig aftale med angivelse af de aftalte detaljer i forbindelse med rydningen og evt rengøringen samt en deadline som med garanti overholdes.

Kontakt Antika

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud angående vurdering, køb, salg eller rydning af dødsboer.

Kontakt David fra Antika, alle ugens syv dage, i tidsrummet 7-22 på 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.