Rydning Af Dødsbo I Kirke Hvalsø

Rydning af dødsbo Kirke Hvalsø

Skal du have ryddet et dødsbo i Kirke Hvalsø? Så er du kommet til de rette! Antika står klar til at hjælpe med alt det praktiske, som skal klares i forbindelse med et dødsfald. Antika assisterer gerne i forbindelse med rydningsdelen, men også rengøring samt vurdering og køb af indbo. Læs med herunder og se mere om hvad Antika tilbyder.


Hvordan klarer man en rydning af dødsbo i Kirke Hvalsø? 

Et dødsfald blandt de nære, hvad end det var ventet eller kom pludseligt, er altid en vanskelig opgave at håndtere – både følelsesmæssigt, men også rent praktisk. Der skal arrangeres en begravelse eller bisættelse, og herudover skal den bolig, som den afdøde har levet i, ordnes. Selv for mindre boliger, ligger der ofte et større arbejde, end man lige forestiller sig, foran én. 

Ud over at rumme personlige genstande som fotos, personlige papirer og andet med en særlig affektionsværdi, har et dødsbo også en mængde af møbler og ting.

Det kan være krævende at skulle gennemgå hver evig eneste genstand og for hver tage stilling til hvad der skal ske med den. Nogle genstande skal måske gå i arv til et familiemedlem eller en ven af den afdøde, andre skal kasseres og andre igen skal sælges videre – hvis de har en værdi

Det kan være vanskeligt for den almene at vurdere de genstande der ikke skal gå i arv uden at have erfaring på feltet. Derfor tilbyder Antika at hjælpe med denne del af arbejdet! Er du interesseret i at vide mere? Da er du velkommen til at tage kontakt for et helt gratis og uforpligtende tilbud