Rydning af dødsbo i Kastrup

Rydning af dødsbo Kastrup

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Kastrup, står Antika altid klar til at hjælpe. Vi har ryddet dødsboer siden 1999, og vores mangeårige erfaring kommer dig til gode. Skriv eller ring til os, hvis vi skal hjælpe dig – vi kan ofte komme ud samme dag.


Dødsboer ryddes i Kastrup

Antika har hjulpet folk med at rydde dødsboer siden 1999. Det betyder, at vi har mange års erfaring, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Vi kan ofte komme ud samme dag, du ringer til os. Vi starter altid med at gennemgå dødsboet – det tager ca. 30 minutter, og det er gratis for dig. Du skal ikke gøre noget klar eller rydde op, inden vi kommer. Når gennemgangen er færdig, laver vi et 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsboet.

Dødsboer ryddes i Kastrup, så du kan bruge tiden og kræfterne på noget mere meningsfuldt. Ring til os (26 17 96 63), eller kontakt os via nedenstående formular, hvis vi skal hjælpe.

Lad os hjælpe med rydning af dødsbo i Kastrup

Det kan være en uoverkommelig omgang at stå med et dødsbo. Lad derfor Antika hjælpe dig med en rydning af dødsbo i Kastrup. Vi har mange års erfaring med dødsboer, så du er sikker på, at det hele går hurtigt og ordentligt til.

Vi sætter en ære i at overholde deadlines, så du ikke skal bekymre dig om dette. Hvis der er specielle effekter, du gerne vil beholde ifm. rydning af dødsbo i Kastrup, sørger vi for, at disse bliver stående. Vi fejer altid efter os, men vi kan også hjælpe med en mere grundig rengøring.

Brug for hjælp til dødsbo-rydning i Kastrup?

Antika er beliggende på Frederiksberg, men vi har hjulpet flere med dødsbo-rydning i Kastrup og omegn. Vi kører også rundt på hele Sjælland og hjælper med dødsboer. Vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til en dødsbo-rydning i Kastrup.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi rydder dødsboer. Vi sørger også for, at du har det aftalte beløb i hænderne, inden selve rydningen finder sted. Du får pengene når du underskriver vores tilbud om dødsbo-rydningen. I kontrakten vil det også fremgå, om vi skal lade specielle effekter blive tilbage.

Få hjælp fra en professionel marskandiser i Kastrup

En marskandiser sælger blandt andet møbler, antikviteter og porcelæn. Antika sælger ofte varene på loppemarkeder, antikmesser og til div. samlere rundt omkring i landet. På den måde finder indboet fra dødsboet vej til et nyt og godt hjem via Antika.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde. Derfor anbefaler vi altid, at du kommer ud og godkender vores arbejde, når vi er færdige rydningen. Det er din garanti for, at du altid får det, du betaler for. Vi kører på hele Sjælland, men vi er din lokale marskandiser i Kastrup.