Rydning Af Dødsbo I Husum

Rydning af dødsbo Husum

Står du med et dødsbo, der skal tages hånd om, er Antika klar til at hjælpe dig godt på vej med alle de praktiske opgaver. Det gælder både tømning, rydning samt køb og salg af inventaret. 

Kontakt os med det samme. Vi kommer hellere end gerne ud og syner indboet og giver et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Husum.


Dødsboer ryddes hurtigt og effektivt i Husum

Antika har mange års ekspertise inden for køb og salg af dødsboer i Husum. Når du henvender dig til os, bestræber vi os på at give dig den bedste behandling. Det indebærer, at vi på baggrund af en grundig gennemgang af indboet udfærdiger en kontrakt, som giver overblik over priser og deadlines i forbindelse med rydningen. Med vores tilgang til rydningen kan du forvente, at boet står tomt inden for ganske kort tid, så du kan komme videre med de næste skridt i processen. 

Vi forestår alle dele af rydningen, indtil du er tilfreds med resultatet. Det inkluderer eventuelt også rengøring og bortskaffelse af uønskede genstande fra dødsboet. 

Mangeårig marskandiser på Sjælland

Antika har været aktiv som marskandiser på Sjælland i mere end 20 år. Derfor er vi også i besiddelse af stor kompetence i forhold til køb og salg af indbo. Vi har stor viden om blandt andet møbler, malerier, porcelæn, glas, antikviteter og bøger. Dermed kan du vide dig sikker på at få et tilbud, som lever fuldt ud op til indboets reelle værdi. 

Værdien af indboet modregnes i den pris, du skal betale for rydningen af dødsboet. Har indboet stor værdi, modtager du et beløb i kompensation. Har indboet ingen eller meget lidt værdi, må du regne med at betale for rydningen. Nogle gange kan dødsboet ryddes som en kvit/frit nul løsning, hvor der ikke vil være nogen form for betaling. Uanset hvad så er det altid 100% gratis og uforpligtende at få et tilbud på køb og rydning af et dødsbo. Tilbuddet gives som et fast tilbud, som ikke vil ændre sig undervejs.

Tøv ikke med at ringe til os, hvis du behøver professionel assistance til rydning af et dødsbo i Husum.