Rydning af dødsbo i Humlebæk

Rydning af dødsbo i Humlebæk

Antika giver dig markedets bedste service, og du er sikker på at få en god og rimelig opkøbspris på boets værdier.


Vurdering og samlet tilbud

Dødsboet skal vurderes før vi kan komme med en pris på en opgaven. Derfor er det gratis og uforpligtende at få et tilbud på en samlet pris. Prisen på opgaven får du, når boligen er blevet vurderet. Vi laver vurderingen sammen og det tager ca. 30 minutter. Du behøver hverken at have ryddet op eller gjort rent, før vi kommer.

Værdi og prissætning

Prisen på opgaven afspejler naturligvis boets værdi. Hvis hjemmet er fyldt med kostbare effekter og dyre antikviteter, så giver handlen overskud for dig. Hvis hjemmets værdier ikke er nok til at dække omkostningerne ved rydningen, så skal du betale for den service. Det kan også være, at dødsboets værdi går lige op med omkostningerne ved rydningen.

Hvert dødsbo vurderes individuelt, og vi betaler en fair og markedssvarende pris for indboet. Hos Antika handler vi med alle typer af møbler, malerier, bøger, porcelæn, nips etc., så du er sikker på at få en rimelig pris for alt, hvad der har værdi.

Vurdering af enkelt-effekter

Ved en vurdering af indboet vil du få en specifik vurdering af de effekter, der er mest værd, så du får et ærligt billede af hvordan værdien fastsættes. Du kan også selv bede om at få en specifik vurdering af effekter, som du mener, at det er vigtigt at fremhæve.

Omtanke og respekt

Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi rydder det efterladte hjem med respekt og omtanke for såvel den afdøde som de pårørende. Vi ved, at det er en svær og krævende tid, og vi gør vores bedste for at være en hjælp og sørge for, at rydningen sker så effektivt og gnidningsløst som muligt. Vi rydder boligen 100 %, så den er klar til rengøring. Som en del af det samlede tilbud kan vi også sørge for den efterfølgende rengøring, når boligen er ryddet.

Hos Antika tilbyder vi en professionel løsning, hvor du trygt kan overlade ansvaret til os.

Antika hjælper i Humlebæk

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på hele Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Vi står klar til at hjælpe året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.