Rydning Af Dødsbo I Hornbæk

Rydning af dødsbo Hornbæk

I kølvandet på et dødsfald er der en lang række praktiske opgaver, der skal klares. En af dem er rydningen af dødsboet. Står du med et dødsbo i Hornbæk, er Antika klar til at tage hånd om rydningen, og alt hvad det måtte indebære.

Antika har mange års erfaring med rydning af dødsboer på hele Sjælland, og vi afvikler nemt en ellers omfattende arbejdsopgave for menig mand.


Vurdering og afhændelse af dødsbo i Hornbæk

Du er altid velkommen til at henvende dig hos Antika for en ganske uforpligtende og gratis vurdering af dødsboet. Er du interesseret i at lade os rydde dødsboet for den tilbudte pris, påbegynder vi arbejdet så hurtigt som muligt. 

Vores pris afhænger af indboets værdi. Har indboet ingen eller lille værdi, skal du forvente at betale et beløb for rydningen. Går indboets værdi lige op med omkostningerne i forbindelse med rydningen, laver vi en nulløsning. Har indboet derimod en høj værdi, vil du modtage et beløb fra Antika.

Vi udarbejder altid en kontrakt sammen inden rydningen, så der er enighed om formalia i form af tidsfrister og priser, når dødsboet i Hornbæk skal afhændes. 

Mangeårig marskandiser på Sjælland. 

Antika er ikke alene garant for at gøre kort proces, når dødsboet skal ryddes. Vi har også stor ekspertise inden for vurdering samt køb og salg af indbo, hvad end det gælder bøger, antikviteter, møbler eller noget helt fjerde. Vi giver en professionel og fair vurdering af indboet, så du kan vide dig sikker på at få valuta for pengene, når du handler med Antika. 

Når rydningen af dødsboet i Hornbæk er foretaget, står vi om ønskeligt også til rådighed for rengøring og bortskaffelse af uønskede genstande.

Kontakt Antika nu for et uforpligtende tilbud, så er vi inden længe i gang med rydningen af dødsboet i Hornbæk. 

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // 5,00 ud af 5)
Loading...