Rydning Af Dødsbo I Hornbæk

Rydning af dødsbo Hornbæk

I kølvandet på et dødsfald er der en lang række praktiske opgaver, der skal klares. En af dem er rydningen af dødsboet. Står du med et dødsbo i Hornbæk, er Antika klar til at tage hånd om rydningen, og alt hvad det måtte indebære.

Antika har mange års erfaring med rydning af dødsboer på hele Sjælland, og vi afvikler nemt en ellers omfattende arbejdsopgave for menig mand.


Vurdering og afhændelse af dødsbo i Hornbæk

Du er altid velkommen til at henvende dig hos Antika for en ganske uforpligtende og gratis vurdering af dødsboet. Er du interesseret i at lade os rydde dødsboet for den tilbudte pris, påbegynder vi arbejdet så hurtigt som muligt. 

Antikas tilbud på køb og totalrydning afhænger dels af indboets værdi dels af selve opgavens omfang i forbindelse med tømningen. Når Antika har gennemgået indboet i forbindelse med tilbudsgivningen omkring køb og totalrydning, så er der tre mulige scenarier mht tilbuddet. Hvis indboet har en vis værdi, så vil tilbuddet ofte lyde på et beløb, som vil blive afregnet til de pårørende før start. Hvis indboet har meget begrænset værdi, så vil tilbuddet ofte lyde på et beløb, som skal afregnes til Antika, når arbejdet er afsluttet. Hvis der er harmoni mellem værdierne og opgavens omgang, så vil tilbuddet ofte lyde på en kvit og frit nul løsning, hvor der ikke vil være nogen form for afregning, det vil sige at indboets værdi går lige op med omkostningerne i forbindelse med rydningen.

Vi udarbejder altid en kontrakt sammen inden rydningen, så der er enighed om formalia i form af tidsfrist og pris, når dødsboet i Hornbæk skal afhændes. 

Mangeårig marskandiser på Sjælland. 

Antika er ikke alene garant for at gøre kort proces, når dødsboet skal ryddes. Vi har også stor ekspertise inden for vurdering samt køb og salg af indbo, hvad end det gælder bøger, antikviteter, møbler eller noget helt fjerde. Vi giver en professionel og fair vurdering af indboet, så du kan vide dig sikker på at få valuta for pengene, når du handler med Antika. 

Når rydningen af dødsboet i Hornbæk er foretaget, står vi om ønskeligt også til rådighed for rengøring. Når Antika rydder et dødsbo indebærer det altid, at boligen tømmes fuldstændigt for alle effekter, således at den kan overdrages til køber eller udlejer. Selve rydningen indebærer altid, at der bliver fejet.

Kontakt Antika nu for et uforpligtende tilbud, så er vi inden længe i gang med rydningen af dødsboet i Hornbæk.