Rydning af dødsbo i Holte

Rydning af dødsbo Holte

Har du et dødsbo i Holte, der skal ryddes? Hos Antika har vi mere end 15 års professionel erfaring med vurdering og salg af dødsboer på Sjælland.


David har hjulpet med totalrydninger af dødsboer siden 1999, og sætter en stor ære i at overholde deadlines og levere en service i høj kvalitet.

Det betyder, at vi også gerne tager os af alle dele af rydningsprocessen lige fra vurderingen af hjemmet og de tilhørende værdier, rydningen, rengøringen bagefter og køb og salg af dødsboet.

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Holte? Ring til David for et 100% gratis og uforpligtende tilbud – vi er tilgængelige alle ugens syv dage i tidsrummet 7-22.

[contact-form-7 id=”29″ title=”Kontakt”]

Hvorfor Antika Dødsbo Rydning?

  • Antika har mange års erfaring med branchen og det arbejde, det kræver at rydde et dødsbo. I løbet af de mere end 15 år har vi udarbejdet effektive arbejdsrutiner, som giver dig en nem og hurtig behandling.
  • Antika har adresse to steder på Sjælland: På Frederiksberg og i Gilleleje – men vi giver en hånd med på hele Sjælland. Så giv os endelig et kald, hvis du skal have hjælp til rydningen af et dødsbo i Holte og omegn.
  • Vores tilbud er altid ét samlet tilbud, som inkluderer alle aspekter af processen – dvs. alt lige fra nedpakning, sortering og bortkørsel, samt naturligvis køb. Og hvis du kun ønsker et tilbud med enkelte dele af processen, finder vi også ud af det.
  • Antika arbejder altid med skriftlige aftaler, så alting er forventningsafstemt og planlagt med overskuelige deadlines. På den måde skal du og dine kære kun tage sig af de ting, I har kræfter til – vi klarer resten.

Få hjælp af en marskandiser i Holte

Mange af os oplever, at der efterlades værdier i alskens afskygninger i dødsbo; også værdier, vi ikke selv kan vurdere en eventuel pris på.

David har stor erfaring med vurdering af værdigenstande, og hjælper meget gerne med prisfastsættelser – og hjælper også med videresalget af dem, hvis du finder det nødvendigt.

Kontakt os gerne for yderligere information. Du kan træffe os alle ugens syv dage på telefonnumrene: 26 17 96 63 eller 38 88 96 63.