Rydning af dødsbo i Hørsholm

Rydning af dødsbo Hørsholm

Vælger du Antika til rydning af dødsbo i Hørsholm, er du garanteret en professionel, hurtig og effektiv hjælp. Vi har hjulpet med køb, salg og rydning af dødsboer siden 1999, så vi har mange års erfaring, der kommer dig til gode.


Professionel hjælp til rydning af dødsbo i Hørsholm

Antika har ryddet mange dødsboer gennem tiden, og vi er altid klar på at hjælpe dig, hvis du har behov for det. Vores mangeårige erfaring betyder, at du sparer både tid og bekymringer.

Vi kommer ud og besigtiger dødsboet i Hørsholm, så du hurtigt kan få et overblik. Det tager ca. 30 minutter, og det er helt gratis for dig. Når vi er færdige med gennemgangen, laver vi et 100% uforpligtende tilbud til dig på køb og totalrydning af dødsboet.

Vi kan også hjælpe med rengøringen, når vi er færdige med rydningen af dødsboet i Hørsholm. Du kan enten ringe til os på 26179663 eller kontakte os via nedenstående formular, hvis vi skal hjælpe dig med et dødsbo i Hørsholm og omegn.

Sådan foregår en dødsbo-rydning i Hørsholm

Du kan få hjælp til at rydde dødsboet, uanset om det er hjemmet med dyre møbler eller det pæne hjem uden store værdier. Vi kan typisk komme ud til en gennemgang samme dag, du kontakter os.

Rydninger af dødsboer fungerer på denne måde:

  • Du kontakter Antika, og vi kommer ud og laver en gennemgang
  • Når du har accepteret det 100% uforpligtende tilbud, får du det aftalte beløb
  • Antika rydder dødsboet inden for den aftalte tidsramme – nedpakning og bortkørsel
  • (Evt. rengøring)
  • Du godkender arbejdet

Vi sørger for, at rydningen af dødsboet bliver gjort hurtigt og forsvarligt, og du får altid mulighed for at godkende vores arbejde. Det er din garanti for et tilfredsstillende stykke arbejde.

Rydning af dødsboer i Hørsholm – vi klarer det hele

Når du får Antika til at hjælpe dig, sørger vi for det hele i forbindelse med rydningen af dødsbo i Hørsholm. Hvis du accepterer vores tilbud, aftaler vi en deadline for selve dødsbo-rydningen.

I aftalen skriver vi også, hvis der er specielle effekter, du gerne vil beholde. Dem lader vi selvfølgelig stå. Ellers pakker vi hele dødsboet ned, og kører det væk, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi tager simpelthen det hele med os, når vi rydder dødsboet.

Du får det aftalte beløb, når du har skrevet under på kontrakten. Det vil altså sige, at du får pengene før selve dødsbo-rydningen. Vi hjælper også med rydning af plejehjem, ældrebolig og plejecenter.

Dødsboer ryddes i Hørsholm af professionel marskandiser

Antika er en marskandiser – en marskandiser handler med brugte genstande. Det kan være alt fra tøj og bøger til møbler og brugsgenstande. Fordelen ved at få en marskandiser til at rydde et dødsbo er, at han kan give dig en professionel vurdering af hele dødsboet.

Vi er beliggende på Frederiksberg, men vi har hjulpet med at rydde dødsboer på hele Sjælland – også i Hørsholm. Vi har altid mennesket og professionalisme for øje, når vi hjælper dig. Hvis du har spørgsmål omkring rydning af dødsboer, svarer vi gerne på disse.

Du kan også finde råd og vejledning omkring jura og regler her på siden.