Rydning af dødsbo i Høje Tåstrup

Rydning af dødsbo Høje Tåstrup

Umiddelbart efter et dødsfald følger en masse praktiske opgaver for de pårørende. Det kan være svært at overskue det hele på én gang, og derfor er det mange gange nyttigt med kompetent og professionel hjælp til visse gøremål. 


Særligt rydningen af dødsboet kan være en ordentlig omgang at skulle igennem. Antika står klar til at overtage hele processen omkring rydningen, så du kan rette fokus ind på nogle af de mange andre opgaver, som kalder på handling midt i sorgens stund. 

Efter mange år i branchen har Antika en god portion erfaring at trække på, når det kommer til rydning af dødsboer. Vi tilgår arbejdet med omhu og effektivitet som de vigtigste begreber. 

Forud for rydningen af et dødsbo i Høje Tåstrup indgår vi en skriftlig kontrakt, så du har en garanti for både prisen og de mest relevante tidsfrister i forbindelse med det arbejde, vi skal udføre for dig. 

Totalrydning og rengøring af dødsboer i Høje Tåstrup

Antika står til rådighed for hjælp til alle de opgaver, som trænger sig på, når dødsboet skal gøres op. Indledningsvis laver vi en vurdering af indboet og fastsætter ud fra dette en pris på rydningen.

Det er forholdet mellem indboets værdi og arbejdsindsatsen forbundet med tømningen, der ligger til grund for det samlede tilbud på køb og rydning af dødsboet. Antikas tilbud på en samlet totalrydning af et dødsbo kan enten lyde på, at Antika betaler de pårørende et aftalt beløb, at Antika kan lave en kvit/frit nul løsning eller at Antika skal bede om et aftalt beløb som betaling. Tilbuddet gives som et fast tilbud, således at de pårørende ved hvad de går ind til. Hvis Antika skal afregne de pårørende, så sker det altid før start, og hvis de pårørende skal afregne Antika, så sker det, når rydningen er afsluttet og godkendt. 

Antika sørger til hver en tid for at dødsboet fremstår rent og ryddeligt, når vi forlader det. Såfremt du ønsker det, kan vi gøre hjemmet helt rent efter rydningen. Står du med et dødsbo i Høje Tåstrup eller omegn, er Antika det oplagte valg til at varetage rydningen. Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en rydning af et dødsbo i Høje Tåstrup.