Rydning af dødsbo i Hillerød

Rydning af dødsbo Hillerød

Siden 1999 har Antika foretaget rydning af dødsboer i Hillerød. Antika er aktive på hele Sjælland og er ofte i stand til klare al praktikken omkring rydning af dødsboet på meget kort tid. Dermed er du fri til at bruge krafterne andetsteds, hvor der er mere behov for din tilstedeværelse, for der er helt sikkert rigeligt at se til.


Antika giver et uforpligtende tilbud på køb og rydning af dødsbo i Hillerød. Det tager os cirka en halv time at gennemgå dødsboet sammen med dig og fastsætte en pris for den samlede rydning. Når aftalen er indgået, går der som regel ikke ret lang tid, før Antika rydder dødsboet og ligeledes sørger for, at det efterlades i en pæn stand. Der er også mulighed for rengøring af dødsboet, såfremt I ønsker det.

Antika er garant for konkurrencedygtige priser ved køb og rydning af dødsboer i Hillerød.

Omhyggelig rydning af dødsboer i Hillerød

Hvis du bestemmer dig for, at Antika er den rette til at rydde et dødsbo i Hillerød, laver vi sammen en kontrakt, som er din sikkerhed for, at rydningen sker inden for det aftalte tidsrum og til den fastsatte pris. Alle øvrige detaljer vedrørende rydningen noteres i kontrakten. Disse detaljer handler typisk om, hvad der skal ske med loft/kælderrum, have, skur, garage, faste tæpper, gardiner og lign, lamper, hårde hvidevarer, evt rengøring mv. På denne måde bliver alt aftalt og skrevet ned.

Antika behandler dødsboet med stor grundighed, og vi sørger for en kortfattet og effektiv proces med at få afhændet de enkelte dele af indboet til rette sted.

David er aktiv på hele Sjælland i forbindelse med rydning af dødsboer. Ud over Hillerød er Antika også tilgængelig alle andre steder på Sjælland, f.eks. Kastrup, Skodsborg, Værløse, Allerød og København.

Ønsker du, at Antika skal være din samarbejdspartner, så kontakt David på telefon 26 17 96 63. Han er til rådighed fra kl. 7 til 22 alle ugens dage. Antika ser frem til at hjælpe dig med rydning af dødsboet!