Rydning af dødsbo i Herlev

Rydning af dødsbo Herlev

Antika har hjulpet med køb, salg og rydning af dødsboer siden 1999. Vi yder altid hurtig og effektiv hjælp, så du kan komme godt videre. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os – vi kan typisk komme forbi samme dag.


Dødsbo-rydninger siden 1999 – også i Herlev

Vores mangeårige erfaring med at hjælpe med totalrydninger af dødsboer i Herlev og hele Sjælland betyder, at du slipper for unødige bekymringer og en stor byrde midt i sorgen.

Vi kan typisk komme ud samme dag, du ringer til os. Her vil vi gennemgå dødsboet sammen – det er gratis, og du behøver ikke rydde op inden. Når vi er færdige, får du et 100% uforpligtende tilbud på både køb og totalrydning – vi pakker og fjerner hele dødsboet.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende gennemgang af et dødsbo i Herlev, kan du kontakte os via nedenstående formular. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 26179663 – vi står altid klar til at hjælpe.

Professionel hjælp til rydning af dødsbo i Herlev

Vi har arbejdet med dødsboer siden 1999, hvor Antika startede. Siden er det blevet til mange totalrydninger over hele Sjælland. Vi sørger for det hele, så du får ro i sindet. Vi har også samlet gode råd til jura og regler til dig.

Vi sætter en ære i, at hele processen er så transparent som muligt for dig. Det er bl.a. derfor, vi gennemgår indboet sammen, og du får det aftalte beløb, før rydningen går i gang. Når vi er færdige med rydningen af dødsboet, kan du inspicere og godkende arbejdet.

Når vi aftaler en deadline, overholder vi den – det er vi ikke bange for at love. Har du brug for hjælp til rydning af ældrebolig, plejehjem eller plejecenter, har vi også erfaring inden for dette.

Antika er din marskandiser i Herlev

Det kan godt være, at vi er beliggende på Frederiksberg, men vi har hjulpet glade kunder over hele Sjælland. Vi hjælper dig derfor også gerne med dødsbo i Herlev, hvis du har brug for hjælp. Vi kan også hjælpe med rengøring af dødsbo, hvis du har behov for dette.

Vi handler med mange forskellige typer af brugte genstande – ikke kun gamle og antikke ting. En marskandiser handler med alt fra tøj til store møbler.

Du får altid en professionel vurdering og håndtering af indboet, når du får Antika til at hjælpe med rydningen. Det er også din garanti for en fair og markedssvarende pris på indboet.

Sådan foregår en rydning af dødsbo i Herlev

Det er altid den samme proces, vi følger hos Antika, når vi skal hjælpe med rydning af dødsboer – uanset om det er i Herlev eller et andet sted på Sjælland. Vi ved, den virker godt for alle parter.

  1. Gennemgang af indboet sammen
  2. 100% uforpligtende tilbud afgives
  3. Beløb i tilbuddet udbetales ved accept
  4. Rydning af dødsboet i Herlev finder sted
  5. Evt. rengøring
  6. Godkendelse af arbejdet

Vi fejer altid efter os, når vi hjælper dig med at rydde dødsboet. Du behøver derfor ikke bestille rengøring, men vi hjælper gerne med dette også.