Rydning af dødsbo i Helsingør

Rydning af dødsbo i Helsingør

Antika har mange års erfaring med rydning af dødsboer. Har du behov for en udstrakt arm til det praktiske arbejde i forbindelse med rydningen af et dødsbo i Helsingør, står Antika klar til at varetage processen fra ende til anden.


Vi forestår alt lige fra gennemsyn, over rydning til rengøring, hvis du også gerne vil have os til at klare dette. Har du nogle genstande, som du af specielle årsager ønsker at beholde, nedskrives det i den kontrakt, som går forud for samarbejdet. I samme kontrakt er pris og deadline for udførslen af arbejdet aftalt, så intet overlades til tilfældighederne. Du kan således stole trygt på, at Antika lever op til sit ansvar og udfører sit arbejde til perfektion.

Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud på et dødsbo, hvor vi på en halv times tid gennemgår indholdet og kommer med et bud på rydning af boet.  

Hurtig og effektiv rydning af dødsbo i Helsingør 

Antika er i dag aktive på hele Sjælland, og vi sidder også klar til at rydde dit dødsbo i Helsingør med øjeblikkelig virkning. Vi bestræber os altid på at levere en hurtig og effektiv service til glæde for vores kunder, som har rigelig andet at se til i denne svære tid. 

Skulle du stå med et dødsbo uden nævneværdig værdi, rydder Antika dette til en favorabel pris. Ellers aftales prisen altid på baggrund af værdierne i boet, som typisk vil blive fratrukket vores pris for selve rydningen. Behøver du hjælp til rydning af et dødsbo i Helsingør, så tøv ikke med at kontakte Antika. Vi sætter en ære i at afhænde et dødsbo på en hurtig, ordentlig og effektiv måde, så du kan komme videre med de mange gøremål, som helt naturligt er forbundet med et dødsfald i den nærmeste familie.