Rydning af dødsbo i Hellerup

Rydning af dødsbo Hellerup

Hvis du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i Hellerup og omegn, er Antika det helt rigtige valg. Vi dækker hele Hellerup og omegn, der hører ind under Gentofte Kommune, der blandt andet omfatter byerne Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede.


Hos Antika yder vi omsorgsfuld og professionel hjælp til dig, der står overfor rydningen af et dødsbo, og måske har svært ved at overskue de praktiske gøremål i en svær tid. I over 15 år har vi hjulpet danskerne med rydningen af dødsboer. Hvad enten det er kælder, loft, hus eller lejlighed, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med både rydning, køb og salg i Hellerup

Hos Antika tilbyder vi hjælp til både rydning, tømning, køb og salg af alle typer dødsboer i Hellerup og omegn. Vi arbejder med fuldkommen gennemsigtighed, så du aldrig er i tvivl om prisleje eller omfanget af rydningen.

Ring og få et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så vi sammen kan udarbejde en løsning, der passer til dine behov. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi garanterer en personlig, professionel og omsorgsfuld hjælp i en svær tid.

Vi besigtiger sammen dødsboet, hvilket normalt tager 30 minutter. Derefter får du et samlet tilbud på køb og totalrydning af dødsboet, og hvis du accepterer, aftaler vi hvornår rydningen af dødsboet påbegyndes.

Ring og få et gratis tilbud

Antika har specialiseret sig i rydningen af alle typer dødsboer siden 1999. Det vil sige at vi har over 15 års erfaring, og derfor tør vi også garantere, at vores arbejde altid foregår respektfuldt, sikkert og professionelt.

Vi er desuden indforstået med, at det kan være svært at overskue rydningen af et dødsbo, og derfor sørger vi altid for venlig og personlig betjening, når vi udarbejder den helt rigtige løsning sammen med dig.

Du kan kontakte os via ovenstående formular eller ringe til os på 26 17 96 63, så får du et 100 % gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboer i Hellerup og omegn.