Rydning Af Dødsbo I Havdrup

Rydning af dødsbo Havdrup

Er en i din familie gået bort, er der ofte mange forskellige ting at se til. Det er sjældent rydning af boligen, som står øverst på listen, over ting man ønsker at give sig i kast med. Hos Antika har vi mange års erfaring med netop rydning af dødsbo i Havdrup.


Hjælp til rydning af dødsbo 

Hos Antika tilbydes der assistance til dig helt fra start til slut i processen med at få klaret opgaverne i forbindelse med et dødsbo

Første skridt er at vi tager en snak om dine ønsker og forventninger, når vi sammen gennemgår indboet i boligen. Herefter kommer Antika med et helt gratis og uforpligtende tilbud. Siger du ja tak til tilbuddet, så udfærdiger vi en kontrakt og booker en tid i kalenderen. Her bestræber Antika sig altid på at have minimale ventetider sådan at du skal vente mindst muligt. 

I forbindelse med tilbudsgivningen vurderes værdien at indboet, samt arbejdsbyrden ved selve tømningen. Hvis indboets værdi overstiger arbejdsbyrden ved rydningen, vil du modtage et aftalt beløb, før tømningen påbegyndes. Hvis det vurderes, at arbejdsbyrden i forbindelse med rydningen overstiger indboets værdi, så vil Antikas tilbud lyde på et beløb, som skal betales til Antika, når tømningen er afsluttet. Det hænder også, at udgifter og indbo-værdi går ud på ét.

Antika tilbyder foruden vurdering og rydning af dødsboet også at klare rengøring i samme omgang. Du er altid velkommen til at tage kontakt på telefon, mail, sms eller facebook for at få gode råd og vejledning, samt et helt gratis og uforpligtende tilbud.