Rydning Af Dødsbo I Halsnæs

Rydning af dødsbo i Halsnæs

Når der opstår et dødsfald i familien, er det svært at overskue de praktiske detaljer. Især rydningen af dødsboet kan være yderst tidskrævende og omfattende. Derfor er det ofte en god idé at hyre professionelle til opgaven. Antika har mere end 20 års erfaring i branchen og tilbyder hurtig, optimal og troværdig rydning af dødsbo i Halsnæs.


Hurtig rydning af dødsbo i Halsnæs

Antika har stor ekspertise inden for rydning af dødsboer. Vi kan derfor på en både hurtig og effektiv måde sørge for en totalrydning af ethvert dødsbo – hus eller lejlighed. Vi tilbyder en fuldstændig totalrydning af dødsboer i Halsnæs og omegn. Vi starter med at vurdere indboet i dødsboet. Prisen afhænger typisk af indboets værdi:

  1. Hvis indboet har en høj værdi, dækker det rydningen af dødsboet, og du modtager også et beløb for salg af indbo. 
  2. Ved en lav værdi vil du skulle betale et beløb for rydningen af dødsboet. 
  3. Værdien af indboet kan også gå lige op med omkostningen ved rydningen af dødsboet, og din pris er 0 kr. 

Sådan rydder vi et dødsbo

Vi sørger for at efterlade indbo, som du ønsker at beholde, sælger andet indbo eller transporterer det til genbrugspladsen og kan også stå for rengøring af dødsboet. På den måde kan du komme hurtigt videre og skal ikke bekymre dig om noget. Alle de aftaler vi indgår i forhold til rydningen af dødsboet, bliver altid nedskrevet i en skriftlig kontrakt, som er gældende til enhver tid. Du kan derfor trygt stole på, at vi udfører det korrekte arbejde til den aftalte pris og til den aftalte deadline. Du kan altid kontakte os for at få en vurdering af indboet i et dødsbo. Når aftalen er på plads, står vi altid klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig hurtigt videre.