Rydning af dødsbo i Gribskov

Rydning af dødsbo Gribskov

Et dødsfald kalder på handling fra de pårørende i en tid, hvor overskuddet formentlig ikke er det største. Særligt omkring dødsboet kan der være en del opgaver at tage fat på. Antika tilbyder at stå for både vurdering og rydning af dødsbo i Gribskov, så du kan bruge din energi andetsteds.


Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et ufopligtende tilbud på rydning af et dødsbo. Vi vil i det tilfælde vurdere værdien af indboet og herefter fremkomme med en pris for vores service

Der er tre mulige scenarier:

  1. Værdien af indboet overstiger prisen for rydning, og du vil modtage betaling fra os inden rydning
  2. Værdien af indboet modsvarer prisen for rydning, hvilket vil resultere i en nulløsning, hvor rydningen foretages kvit og frit
  3. Der er ikke tilstrækkelig værdi i indboet til at dække omkostningerne ved rydning, så du modtager en regning for vores arbejde

Forud for rydningen underskriver begge parter en kontrakt, så alle aftaler og tidsfrister er på plads, inden rydningen igangsættes. 

Totalrydning på kort tid af dødsboer i Gribskov

Antika har flere års erfaring med rydning af dødsboer i Gribskov og på det meste af Sjælland. Vi kender proceduren fra start til slut og er derfor i stand til at gøre kort proces, når du kontakter os med henblik på at få tømt et dødsbo. 

Antika tager hånd om alt, hvad der hedder rydning, bortskaffelse af diverse artikler samt rengøring af dødsboet (såfremt I ønsker dette).

Kontakt os, hvis du har brug for en uddybende beskrivelse af det arbejde, vi kan udføre for dig. Vi står klar til at rykke ud med kort varsel til alle slags dødsboer i Gribskov, og rydningen foregår inden for kort tid, når først vi har vurderet værdien af indboet.