Rydning af dødsbo i Glostrup

Antika tilbyder rydning af dødsboer i Glostrup og omegn. Antika har mange års erfaring med køb, salg og rydning af dødsboer i Glostrup og træder hellere end gerne til i sorgens stund, hvor mange andre praktiske gøremål også presser sig på, i en i forvejen travl hverdag for mange mennesker.


Antika står ved jeres side fra den indledende besigtigelse af dødsboet, underskrivelse af kontrakten for totalrydning og helt til slut, hvor dødsboet er tømt for alt dets indhold. På den måde sparer du dig selv for en masse slid og slæb. Antika vurderer det samlede indbo, herunder specielt de effekter som har en særlig værdi. Denne vurdering holdes sammen med arbejdsbyrden ved en totalrydning, og det samlede tilbud inkluderer således både køb og totalrydning. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, men det er vores klare håb, at det lever op til jeres krav og forventninger, så vi sammen kan gå videre i forløbet.

Antikas arbejde udføres topprofessionelt og under hensyntagen til jeres ønsker. Når aftalen omkring totalrydning laves, så spørges der altid ind til, hvad der skal ske med loft/kælderrum, garage, skur, have, hårde hvidevarer, faste tæpper, lamper, gardiner og lign samt om der evt måtte være effekter, som blive i boligen, da de tilhører pårørende eller nye ejere af boligen.

Rydning af dødsbo i Glostrup sker hurtigt og effektivt

Antika er som regel klar til at rykke ud med meget kort varsel for at give et tilbud og dernæst at påbegynde rydningen af dødsboet i Glostrup. Du kan roligt forvente, at Antika overholder den tidsfrist, som er angivet i kontrakten. Det er vores absolutte mål at være punktlige og ordne alting inden for den aftalte tidsramme. Rydning af dødsboet tager ikke ret lang tid, når først indboet er gennemgået, og Antika har dannet sig et fuldstændigt overblik over dødsboet.

Vil du høre mere om de muligheder, Antika giver dig, så ring til David på telefon 26 17 96 63. Han er ved røret alle ugens dage fra kl. 7 til 22.

Antika er aktive på hele Sjælland. Uanset hvor på øen du befinder dig, bør du give David et kald og få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsboet.