Rydning Af Dødsbo I Gladsaxe

Få hjælp til en grundig og professionel rydning af dødsbo i Gladsaxe og omegn hos Antika. Vi har mere end 20 års erfaring med at vurdere og rydde dødsboer over hele Sjælland, og vi hjælper også gerne dig.

Kontakt os med det samme. Vi kan ofte komme ud samme dag, hvis du ringer – jeg svarer alle ugens 7 dage mellem kl. 7-22. Du får altid en fair og faglig vurdering af indboet samt et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vurderer og hjælper med alle slags dødsboer.

Køb og rydning af dødsbo i Gladsaxe alle ugens dage

Det er en svær tid, når et elsket familiemedlem forlader os – og det kan hurtigt blive en kompliceret affære. Vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring rydning af dødsbo i Gladsaxe, så du ikke skal bekymre dig om det. 

Lad Antika hjælpe med:

 • Vurdering
 • Opkøb
 • Sortering
 • Nedpakning
 • Udsmidning
 • Bortkørsel
 • Eventuel rengøring af boligen

Det eneste, du skal tænke på, er de ting, du gerne vil beholde. Resten sørger vi for, bliver pakket ned og kørt væk. Det er vigtigt for os, at du er glad for vores hjælp – ligesom de mange andre, vi allerede har hjulpet med rydning af dødsbo i Gladsaxe. Vi sætter en ære i, at du godkender arbejdet og er tilfreds. Først når du er tilfreds, er vi tilfredse.

Vi har hjulpet med vurdering, køb, salg og rydning af dødsboer i mere end 20 år og kan hjælpe i mange henseender, når dødsboet skal gøres op og behandles ved skifteretten. Har du spørgsmål omkring dødsbo og rydning, hjælper vi også gerne med svar på disse.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på dødsborydning

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på tømning og rydning af dødsbo hos Antika. Når vi har vurderet dødsboet, får du et tilbud på køb og totalrydning. Tilbuddet er fast og på skrift, og vi garanterer, at det ikke ændrer sig undervejs.

Et tilbud på rydning af dødsbo i Gladsaxe baseres på indboet: 

 1. Overstiger indboets værdi omkostningerne ved rydningen, aftales et beløb for indboet, som vi udbetaler til de pårørende, før arbejdet påbegyndes.
 2. Vi rydder dødsboet gratis, hvis værdier og omkostninger matcher hinanden.
 3. Hvis omkostningerne overstiger værdien af indboet, laves et samlet tilbud på totalrydning, som først afregnes til Antika, når opgaven er slut, og du har godkendt.

Er der ting, som har særlig stor affektionsværdi for dig? Så beholder du selvfølgelig dem, og de indgår ikke som en del af tilbuddet. Vi hjælper også gerne med at udpege værdier af høj værdi samt rådgiver omkring salg af disse. 

Faglig vurdering og professionel rydning af dødsbo i Gladsaxe

Faglighed, troværdighed og professionalisme er tre ting, som i særlig høj grad kendetegner Antika. Det afspejler sig blandt andet i vores anmeldelser på Trustpilot og Google. Vi er stolte af, at vi har hjulpet mange mennesker i en svær tid.

Professionel vurdering og rydning af dødsbo i Gladsaxe foregår på følgende måde:

 • Du kontakter os på telefon, sms eller mail – vi svarer alle ugens 7 dage kl. 7-22
 • Vi mødes på adressen til en grundig gennemgang og vurdering af indboet
 • Du modtager skriftligt tilbud på køb og totalrydning
 • Kontrakt underskrives, hvis du accepterer tilbuddet
 • Vi udfører opgaven inden den aftalte deadline
 • Opgaven meldes færdig til dig
 • Du godkender arbejdet

Når vi er færdig med at pakke ned og køre væk, fejer vi boligen, så der ikke er nogen spor efter arbejdet. Vi hjælper gerne med rengøring i forbindelse med rydning af dødsbo i Gladsaxe for et mindre beløb. Hvis du ønsker rengøringshjælp, aftaler vi det, når vi mødes på adressen, så det kan blive skrevet i kontrakten.

Vi hjælper også gerne med rydning af plejehjem, ældrebolig og plejecenter. Det foregår på præcis samme professionelle måde som ved en almindelig dødsborydning. Vi står for hele rydningen, så boligen bliver 100% tømt – vi efterlader selvfølgelig de ting, du ønsker at beholde. 

Få hjælp i en svær tid – kontakt mig med det samme

Vi tager os af alt det praktiske og besværlige. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Antika, og alt bliver skrevet ned i kontrakten, så du har aftalen sort på hvidt. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem.

Alle deadlines overholdes, når vi hjælper dig med rydning af dødsbo i Gladsaxe. Alle aftaler omkring kælderrum, hårde hvidevarer og lignende overholdes selvfølgelig også altid. Vi har hjulpet med dødsborydning over hele Sjælland, og vi hjælper også gerne dig.

vores blog kan du læse mere om reglerne for rydning af dødsbo i Gladsaxe og generelt. Her finder du også svar på, hvornår man må rydde et dødsbo, og hvordan du egentlig anmelder dødsfaldet i fx Statstidende.