Rydning af dødsbo i Gilleleje

Rydning af dødsbo Gilleleje

Antika tilbyder effektiv vurdering og nem og pålidelig rydning af dødsbo, i en ellers vanskelig situation. Med vores brede ekspertise indenfor antikviteter og andre værdigenstande, er du altid sikret en god pris for indboet. Vi tilbyder professionel service med en ærlig marskandiser, som forstår dig og dine behov. Skriv eller ring til os hvis vi skal hjælpe dig – så står vi til rådighed hurtigst muligt.


Vi holder til huse i både Gilleleje og Frederiksberg, og er ofte til rådighed samme dag som du kontakter os. Vurderingen starter med en halv times grundig gennemgang af boligen, som foretages helt gratis. Herefter laver vi et helt uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af boligen. Prisen er en samlet pris på hele indboet. I får selvfølgelig god tid til at udvælge ting I ikke ønsker skal ryddes, før totalrydningen påbegyndes. Antika betaler altid for dødsboet, før totalrydningen går i gang.

Pålidelig marskandiser til rådighed i Gilleleje

Med David fra Antika er I i gode hænder, når et dødsbo skal ryddes. Med mere end 15 års erfaring, følger en bred ekspertise indenfor køb og salg af dødsbo samt totalrydning. David har forstand på antikviteter og søger altid nye spændende fund, men sætter også pris på blandt andet kvalitetsmøbler. Vi forstår at du går igennem en svær tid, og giver dig en hånd med det praktiske, så du kan bruge tiden på noget andet.

David har ikke kun sit virke i Gilleleje, men kører ud på hele Sjælland, vurderer boligen og tilbyder en samlet pris for hele dødsboet. Han kører ud i store som små byer, heriblandt HolteHørsholm og Lyngby. David rydder også dødsbo som ikke har nogen værdi overhovedet. Disse ryddes altid til en konkurrencedygtig pris.

Har du brug for Davids hjælp, kan du ringe til ham alle ugens dage fra 7-22 på telefon: 26 17 96 63.