Rydning af dødsbo i Gentofte

Rydning af dødsbo Gentofte

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Gentofte, kan du få nem, hurtig og professionel hjælp af Antika. Vi har arbejdet med dødsbo-rydninger i Gentofte og omegn – og resten af Sjælland – siden 1999. Vi står altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig.


Skal du have hjælp til rydning af dødsbo i Gentofte?

Vores mangeårige erfaring med rydning af dødsboer kommer dig til gode. Du får nemlig en professionel rydning af dødsboet, og vi fejer selvfølgelig efter os, når vi er færdige.

Vi kan ofte komme ud og besigtige dødsboet, samme dag du ringer. Selve gennemgangen tager 30 minutter. Her gennemgår vi dødsboet sammen, og du behøver hverken gøre rent eller rydde op, inden vi kigger forbi.

Når vi er færdige med gennemgangen, får du et 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af dødsboet. Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os på 26 17 96 63, hvis vi skal hjælpe dig med rydning af dødsbo i Gentofte.

Hvordan foregår en dødsbo-rydning i Gentofte?

Vi laver alle typer af dødsbo-rydninger i Gentofte og omegn. Vi har erfaring med både dyre og fine dødsboer samt det mindre hjem uden de store værdier. Du behøver ikke være til stede under dødsbo-rydningen, da vi klarer det hele.

Når du har accepteret vores tilbud på dødsbo-rydningen, vil vi aftale en deadline for rydningen. I aftalen vil det også fremgå, om der er specielle effekter, du ønsker efterladt i boligen.

Antika pakker hele dødsboet ned, og kører det væk. Vi fejer efter os, men vi kan også hjælpe med en mere gennemgående rengøring af dødsboet.

Vi tror på ordentlighed og gennemsigtighed, og derfor får du altid det aftalte beløb inden rydningen. Du får også besked, når vi er færdige, så du kan godkende resultatet, hvis du ønsker det.

Dødsboer ryddes professionelt i Gentofte

Vores mangeårige erfaring med køb, salg, tømning og rydning af dødsboer i Gentofte, kommer dig til gode. Vi sørger nemlig for det hele, så du ikke skal bekymre dig om noget. Det er uanset, om dødsboet er et hus, en lejlighed, på et plejehjem eller en ældrebolig.

En dødsbo-rydning kan være en uoverskuelig affære, hvis du ikke har prøvet det før. Det er derfor, Antika altid står klar til at hjælpe, når dødsboer skal ryddes i Gentofte. Vi klarer alt det tunge og svære, så du kan bruge dine kræfter på noget andet.

Antika er din lokale marskandiser i Gentofte

Vi er en professionel marskandiser, og vi har handlet med bl.a. møbler, porcelæn og antikviteter siden 1999. Vi er beliggende på Frederiksberg, men vi har hjulpet med dødsbo-rydninger over hele Sjælland. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du har behov for det.

Når vi hjælper med rydning af dødsbo i bl.a. Gentofte, sælger vi indboet på bl.a. loppemarkeder og antikmesser samt til samlere i ind- og udland. På den måde sørger vi for, at alle tingene får et nyt hjem, hvor de igen bliver værdsat.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en uforpligtende gennemgang og tilbud på totalrydning af et dødsbo i Gentofte.