Rydning Af Dødsbo I Frederiksværk

Rydning af dødsbo Frederiksværk

Ønsker du at få en fair vurdering af indboet, når du skal afhænde et dødsbo, er Antika med sine mange års erfaring det oplagte bud på en god og troværdig samarbejdspartner. Vi er i stand til både at give en professionel vurdering af indboet og efterfølgende lave en effektiv rydning af dødsboet. Antika kan håndtere hele processen fra start til slut, så du ikke behøver at bekymre dig om det ene eller andet. 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på rydning af et dødsbo i Frederiksværk.


Hurtig rydning af dødsbo i Frederiksværk

Forud for et samarbejde skrives samtlige detaljer ind i en kontrakt, så begge parter har overblik over forløbet. Det er betryggende, at tidsfrist og pris for det udførte arbejde fremgår af et underskrevet dokument. 

Prisen for rydning af et dødsbo i Frederiksværk afhænger af indboets værdi samt opgavens størrelse. Såfremt indboets værdi er større end den arbejdsmæssige opgave, så vil Antikas tilbud på køb og totalrydning af dødsboet lyde på et beløb, som afregnes til de pårørende inden arbejdet startes. Hvis der er balance mellem indboets værdi og opgavens omgang, så vil Antikas tilbud lyde på en kvit/frit nul løsning, hvor hverken de pårørende eller Antika skal betale noget. Hvis arbejdet med at tømme boligen overskygger indboets værdi, så vil tilbuddet lyde på et beløb, som skal afregnes til Antika. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på køb og rydning af dødsbo fra Antikas side. Tilbuddet er fast og vil ikke ændre sig undervejs.

Antika har mange års erfaring med rydning af dødsboer på Sjælland, så vi garanterer, at alt foregår ærligt og professionelt.

Mulighed for totalrydning af dødsboet

Antika tager sig hellere end gerne af samtlige praktiske opgaver, der er relevante i forbindelse med rydningen af et dødsbo. En totalrydning indbefatter også salg af indbo, transport af uønskede genstande til genbrugspladsen samt eventuel rengøring af dødsboet, når rydningen er foretaget. På den måde sparer du dig selv for en masse besværlige gøremål, som kun er en byrde i en tid, hvor du sikkert hellere vil være sammen med din familie.

Antika er klar til at rykke ud med kort varsel og forestå rydning af dødsboer i Frederiksværk.