Rydning af dødsbo i Frederikssund

Rydning af dødsbo Frederikssund

Antika er den helt rette samarbejdspartner, når du står over for at skulle rydde et dødsbo i Frederikssund. Vi har beskæftiget os med alle sider af området siden 1999, og vi er således i stand til at hjælpe dig i mål med praktikken på en god, ordentlig og effektiv måde.


Forud for selve rydningen aftaler vi alle formaliteter og tidsfrister, som ligeledes nedskrives i en kontrakt, så du kan vide dig sikker på, at vi overholder de deadlines, du bliver stillet i udsigt. 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at få et tilbud på en totalrydning af et dødsbo, så kommer vi ud og gennemgår indboet i boligen. Du modtager dernæst et tilbud, som er et samlet tilbud på køb OG rydning af alt indbo mv. Dette tilbud udarbejdes på baggrund af vurderingen af indboets værdi samt den forventede tid, som selve rydningen vil tage. Det er vigtigt at understrege, at vores tilbud er 100 procent uforpligtende.

Kort proces ved rydning af dødsboer i Frederikssund

Antika varetager rydningen af dødsboer i Frederikssund fra ende til anden. Vi sørger for at tømme boligen for alt indbo, og vi forestår sågar også rengøringen af ejendommen, hvis du ønsker dette.

Antika har beskæftiget sig med køb, salg og rydning af dødsboer i en lang årrække, og vi har altid brystet os ved en høj troværdighed, både hvad angår vurderingen af dødsboet og den efterfølgende afhændelse af indboet. 

Vi er aktive i Frederikssund samt hele Sjælland og er som regel klar til at rykke ud med meget kort varsel, så processen kan blive skudt hurtigt i gang. 

Står du med et dødsbo på hånden og en masse andre praktiske opgaver, der presser sig på, er det bestemt værd at overlade rugbrødsarbejdet til et firma, som ved, hvad de laver. Antika garanterer, at rydningen udføres på topprofessionel vis, og at dødsboet efterlades pænt og ryddeligt.