Rydning af dødsbo på Frederiksberg

Rydning af dødsbo Frederiksberg

Antika har i mere end 15 år haft sit virke på Frederiksberg. Med kontor i Svømmehals-kvarteret er det altid nemt og hurtigt at rykke ud til opgaver på Frederiksberg. Hvis du ønsker hjælp med vurdering, køb, salg og totalrydning af et dødsbo på Frederiksberg så er du meget velkommen til at kontakte Antika.


Antika gør det nemt for dig at få vurderet og ryddet et dødsbo, i en ellers vanskelig situation. Med vores brede ekspertise indenfor antikviteter og andre værdigenstande, er du altid sikret en god pris for indboet. Vi tilbyder professionel service med en ærlig marskandiser, som forstår dig og dine behov. Skriv eller ring til os hvis vi skal hjælpe dig – så står vi til rådighed hurtigst muligt.

Vi er ofte til rådighed samme dag som du kontakter os. Vurderingen starter med en halv times gennemgang af boligen, som foretages uden beregning. Herefter laver vi et 100% uforpligtende tilbud på køb og totalrydning af boligen. Prisen er en samlet pris på hele indboet. I får selvfølgelig god tid til at udvælge ting I ikke ønsker skal ryddes, før totalrydningen påbegyndes. Antika betaler altid for dødsboet, før totalrydningen går i gang.

Marskandiser på Frederiksberg med mere end 15 års erfaring

David fra Antika er pålidelig og med sin lange erfaring indenfor vurdering af dødsbo, står han altid klar til at finde den bedste løsning til dig. Med sin erfaring følger en bred ekspertise indenfor køb og salg af dødsbo samt totalrydning. David har forstand på antikviteter og søger altid nye spændende fund, men sætter også pris på blandt andet kvalitetsmøbler. Vi forstår at du går igennem en svær tid, og giver dig en hånd med det praktiske, så du kan bruge tiden på noget mere meningsfuldt.

David operer ikke kun på Frederiksbjerg, men kører ud på hele Sjælland, vurderer boligen og tilbyder en samlet pris for hele dødsboet. Ikke kun i de større byer, men også blandt andet Søborg, Skodsborg og Værløse. David rydder også dødsbo som ikke har nogen værdi overhovedet. Disse ryddes altid til en konkurrencedygtig pris. Har du brug for Davids hjælp, kan du ringe til ham alle dage fra morgen til aften på telefon: 26 17 96 63.