Rydning af dødsbo i Fredensborg

Rydning af dødsbo Fredensborg

Antika har mange års erfaring med at rydde dødsboer i Fredensborg og resten af Sjælland. Vi tilbyder dig en samlet pakke med opkøb og totalrydning af dødsboet, så boligen efterfølgende er klar til rengøring.


Alt i ét tilbud

Det er uforpligtende at få et tilbud på en samlet pris for rydning af et dødsbo. Vurderingen foregår på den måde, at vi sammen kigger på boligen og vurderer størrelsen af opgaven og værdien af hjemmets effekter. Det tager ca. 30 minutter, og du behøver hverken at have ryddet op eller gjort rent, før vi kommer.

Prisen på tilbuddet varierer selvfølgelig alt efter hvor stor rydningsopgaven er og hvor mange værdifulde effekter, der er i hjemmet. Når vi har aftalt en samlet pris for opgaven, så aftaler vi også en deadline for rydningen, og den aftale kan du roligt regne med. Hos Antika overholder vi altid vores aftaler og tidsfrister.

Overlad ansvaret til os

Det kan være meget uoverskueligt for de efterladte at skulle rydde et dødsbo. Antika har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1999, og vi rydder det efterladte hjem med respekt og omtanke for såvel den afdøde som de pårørende. Vi ved, at det er en svær og krævende tid, og vi gør vores bedste for at være en hjælp og sørge for, at rydningen sker så gnidningsløst som muligt. Vi rydder boligen 100 %, så den er klar til rengøring. Som en del af det samlede tilbud kan vi også sørge for den efterfølgende rengøring, når boligen er ryddet.

Hos Antika tilbyder vi professionel opkøb og totalrydning af dødsboer, så du trygt kan overlade ansvaret til os.

Antika hjælper i Fredensborg

Antika har speciale i køb og salg af dødsboer på hele Sjælland, og du er meget velkommen til at kontakte Antika alle ugens syv dage mellem kl. 07-22.

Vi står klar til at hjælpe året rundt, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.